Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleşti

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan “Mahalli İdareler Genel Seçimleri”nde vatandaşların güvenli ve huzurlu bir şekilde

Arsuz’da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleşti

Arsuz   A+a-

iradelerini sandığa yansıtabilmeleri için Arsuz Kaymakamı Musa Sarı başkanlığında, “Seçim Güvenliği Toplantısı” yapıldı.
Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Kaymakam Musa Sarı, Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Jandarma Komutan V.Tahir Şensoy, siyasi parti temsilcileri katıldı.
Kaymakam Sarı’nın konuşmaları ile başlayan toplantı; İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak ve İlçe Jandarma Komutanı Tahir Şensoy emniyet ve jandarma sorumluluk bölgelerinde seçim öncesi ve seçim günü vatandaşlarımızın dikkat etmeleri gereken hususları anlatmalarıyla devam etti.
Seçimlerin demokrasimizin öncelikli tezahürü ve vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirten Kaymakam Sarı, 31 Mart'taki yerel seçimlerin ilçe ve mahallelerde kardeşçe, huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.
Konuşmalarının devamında; seçim yasaklarına ve propaganda faaliyetlerine değinen Kaymakam Sarı; siyasi partilerin ve adayların, kanunların çizdiği sınırlar çerçevesinde her türlü siyasi ve propaganda faaliyetlerinde bulunabileceklerini söyledi. Kaymakam Sarı; konuşmanın ardından kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcilerinin görüş ve önerilerini dinledikten sonra iyi dilek ve temennilerde bulunarak toplantı sona erdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş