Skip Navigation Links

ATSİAD’ta Arsuz Zirvesi Umut Verdi

ATSİAD’ta Arsuz Zirvesi Umut Verdi

ATSİAD’ta Arsuz Zirvesi Umut VerdiWeb
TV

Politika   A+a-

 İskenderun ve Arsuz’dan İşinsanlarının bir araya gelerek tek çatı altında buluştuğu ‘Birlikten Doğan Güç’ sloganıyla önemli işler başaran Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD)’ı ziyaret eden AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Başkan Yusuf Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarede bulundu.
Arsuz’un geleceğine yön vermek, turizm ve tarım başta olmak üzere bir çok alanda kalkınmadan payını almasını sağlamak için hazırladığı projeleri anlatan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Arsuz’un bir turizm cenneti olurken, sahili yeniden düzenlenmiş, hastane başta olmak üzere sağlık alanında sorun yaşamayan, Arsuz Samandağ yolunun açılmasıyla birlikte yatırımcıların ilgi odağı bir şehir oluşturmak isteğini aktardı.
Arsuz halkının refah ve mutluluğunun ekonomik kalkınmayla mümkün olacağını belirten Necim Bozkurt, ekonomik kalkınmanın da devlet, büyükşehir desteği ve altyapı yatırımlarıyla mümkün olabileceğini hatırlattı.
Arsuz’un geleceği ile ilgili tüm kararlarda ATSİAD gibi önemli sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerinin alınacağını belirten Bozkurt, birkaç gün içerisinde çalışmaları başlayacak Arsuz Samandağ yolunun açılmasının kalkınmada önemli olacağına vurgu yaptı.
Başkan Yusuf Yılmaz da yaptığı konuşmada, Arsuz ilçesinin Hatay’da çok önemli olduğunu belirterek, Başkan Bozkurt’la tüm yatırım ve projeler konusunda ayın fikirde olduklarını söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ATSİAD’ta Arsuz Zirvesi Umut Verdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet