Skip Navigation Links

Noter Hizmetini Vatandaşın Ayağına Getirenlere Teşekkür…

Konarlı Esnafı Başkan Bozkurt’u Bağrına Bastı

Noter Hizmetini Vatandaşın Ayağına Getirenlere Teşekkür… Web
TV

Politika   A+a-

 AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Arsuz Noter’i ziyaret etti.
Arsuz’da Noter hizmetlerinin vatandaşa en hızlı şekilde verilmesi için Karaağaç Konarlı Mahallesi’nde hizmete giren Noter Muhittin Yıldırım ve çalışanlarla bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, vatandaşın hizmetten en hızlı şekilde yararlanması için yoğun çaba sarfeden çalışanları tebrik etti.
Arsuz Noter’i Muhittin Yıldırım’la sohbet eden Başkan Adayı Bozkurt, Arsuz merkezde de bir noterlik açılması gerektiğini belirterek, kamu kurum ve kuruluşlarında tüm işlemlerin merkezde olması nedeniyle ikinci bir noterlik açılmasının önemine vurgu yaptı.
Arsuz Noter’i Muhittin Yıldırım da, vatandaşın işlerini telefonda bilgi vermek suretiyle hızlandırıp her türlü kolaylığı sağladıklarını belirtti ve noterliğe gelemeyecek durumda olan hasta ve yaşlılara evlerinde hizmet verdiklerini söyledi.
Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, gerektiğinde vatandaşın evine kadar gittiklerini söyleyen Arsuz Noter’i Muhittin Yıldırım ve çalışanlara teşekkür etti ve kolaylıklar diledi.
 

Konarlı Esnafı Başkan Bozkurt’u Bağrına Bastı

AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, çalışmalarına aralıksız devam ederken, Arsuz’da girmedik gönül, sıkmadık el, dinlemedik birey bırakmamak kararlılığıyla yoluna devam ediyor.
Halkın sevgisi, ilgisi ve dualarına teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, bir yandan halkla buluşuyor, diğer yandan da sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek görüşlerini alıp not ediyor.
Noter ziyaretinin ardından Karaağaç Konarlı Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler bol kazançlar dileyen Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, ticarette bereketli, turizmde hareketli, insanları mutlu ve huzurlu bir Arsuz için ürettiği projeleri anlattı.
Başkan Bozkurt, bir lokantada çalışanlarla kucaklaştıktan sonra ocağın başında geçerek fırındaki lahmacunları kontrol etti ve küreği sürerek kendisi çıkardı.
Oldukça neşeli ve yüksek enerjili bir esnaf ziyareti gerçekleştiren Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, kendisini muhabbetle kucaklayan, destek sözleri ve dualarla uğurlayan esnaf dostlarına teşekkür ederek, bu sevgi ve desteği veren hiç kimseyi mahçup etmeyeceğinin sözünü verdi.
Başkan Adayı Necim Bozkurt esnaf gezisi sonrasında yaptığı açıklamada, “Gönülden gönüle giden bu yolda bizlere gönül dolusu sevgilerini, desteklerini ifade eden tüm esnaflarımızla keyifli sohbetler yaptık. Arsuz’un geleceği, ticarette ve turizm alanında hak ettiği yere gelmesi, mutlu ve huzurlu bir esnaf için çalışacağız.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Noter Hizmetini Vatandaşın Ayağına Getirenlere Teşekkür…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet