Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu Bekbele’de Gönüllere Girdi

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı

Şahutoğlu Bekbele’de Gönüllere Girdi

Politika   A+a-

Yılmaz Şahutoğlu yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Bekbele Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldi. Güne mahalle esnafı ile kahvaltı ederek başlayan Şahutoğlu, esnafların talep ve önerilerini dinledi, hedef ve projelerini paylaştı.
İskenderun’un 45 Mahallesi'ne eşit hizmet götürme kararlılığında olduklarını yineleyen Şahutoğlu, beldelerin son 5 yıllık süreçte hizmetten yoksun kaldığını bildiklerini, bu bölgeye çok önem verdiklerini ifade etti. Mahallelerin ihtiyaç önceliğine göre hizmet götüreceklerini kaydeden Şahutoğlu, bu bölgeye verdikleri önemi meclis üyesi aday listesinde gösterdiklerini belirtti. Şahutoğlu; “Meclis üye listesinde 7 arkadaşımız bu bölgeden seçildi. Bu beldelere verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Aranızdan seçtiğimiz bu arkadaşlarımız ile talep ettiğiniz, ihtiyacınız olan hizmetleri ayağınıza daha kolay bir şekilde getireceğiz” dedi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesinin aynı çatıda olmaması, yetki kargaşası nedeni ile yaşanan hizmet aksamalarıyla İskenderun 5 yıl kaybettiğini söyleyen Şahutoğlu; “Hatay Büyükşehir Belediyesi bu bölgelere ciddi hizmetler yaptı. Hizmetlerin akışkanlığı için iki yapının uyumlu olması lazım, aynı çatı altında birleşmesi lazım. Daha fazla zaman kaybetme lüksümüz yok. Ciddi hedef ve projelerimiz var. Bunu Hatay Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu olursak daha hızlı ve kolay hayata geçirebiliriz. Bu yapıların birbirleriyle uyumlu çalışması Güç Birliği yapması lazım. 45 mahallemize eşit hizmet götürme kararlılığındayız. Ulaşılabilir, şeffaf yönetim anlayışını benimsiyoruz. Belediye kesinlikle rantın talanın değil vatandaşa hizmetin yeri olacak. Belediye elbette altyapı, yol, kaldırım çalışmaları yapacak ama vatandaşın ihtiyacı olan sosyal donatılar da hayati öne taşmaktadır. Tüm vatandaşlarımızın yararlanabileceği sosyal tesisleri bütün mahallelerimize kazandıracağız. Olağanüstü güzel yaylalarımız var ama işlenmemiş, çok eksiklerimiz var. Hizmet üretmek için yola çıkıyorsanız, adaletli paylaşımı önemsiyorsanız yapacak çok şey var. Önümüzdeki süreçte İskenderun her yönden hizmete doyacak” diye konuştu.
Şahutoğlu daha sonra ev ev gezerek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Oldukça samimi ve sıcak karşılanan Şahutoğlu, mahalle sakinlerine gösterdikleri teveccühten ötürü teşekkür ederek, İskenderunluların kendisine duyduğu güvene layık olacağının sözünü verdi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar