Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu; “Demir Çelik Müzesi’ni Kente Kazandıracağız”

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, kenti karış karış dolaşmaya devam ediyor.

Şahutoğlu; “Demir Çelik Müzesi’ni Kente Kazandıracağız”

Politika   A+a-

İskenderun Demir Çelik Sitesi’nde esnafları gezen ve evlere konuk olan Şahutoğlu, gördüğü ilgiden ötürü site sakinlerine teşekkür etti.
İlk olarak site çarşısındaki esnafları gezen Şahutoğlu, hayırlı kazançlar diledi. Daha sonra evlere konuk olan Şahutoğlu, hedef ve projelerini anlatırken, hane halkının da öneri ve taleplerini dinledi.
Demir çelik’in İskenderun için çok büyük önem taşıdığını ifade eden Şahutoğlu, bundan yola çıkarak bir ‘Demir Çelik Müzesi’ni kente kazandırmak istediklerini söyledi. Demirin element halinden son haline kadar geçirdiği evrelerin anlatıldığı, demir ve çelik ile ilgili her şeyin yer alacağı bir müze projelerinin olduğunu kaydeden Şahutoğlu; “Sosyal Demokrat Halkçı belediyeciliğin insana dokunan, insanın ihtiyaçlarını önceleyerek, hiç kimseyi ötekileştirmeyen, ayrıştırmayan, kimseyi halkanın dışında tutmayan, herkese sahip çıkan, herkesi kucaklayan, sevgi, kardeşlik, barış dilini kullanan, bulunduğu sosyal yaşam alanında kentte birliği, beraberliği, kardeşliği, huzuru temel amaç edinen yönetim anlayışını İskenderun'a da hakim kılacağız” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş