Skip Navigation Links

Gençler Erasmus Projesi İle Romanya’da Bir Araya Geldi

Gençler Erasmus+’Youth Work: Act Of Inclusion’’ Projesi İle Romanya’da Bir Araya Geldi.

Gençler Erasmus Projesi İle Romanya’da Bir Araya Geldi

Belen   A+a-

AB Erasmus+‘’Youth Work: Act of Inclusion’’ projesi kapsamında Romanya’nın ev sahipliğinde; ortak üyeler olan Türkiye, İtalya, Yunanistan ve Hırvatistan’ın katılımı ile 4-12 Şubat tarihleri arasında Romanya’nın Horezu şehrinde katılımcılar bir araya getirildi.
Ülkemizden, Belen Kaymakamlığı bünyesinde 5 katılımcının yer aldığı projede yer alan katılımcılar; hem diğer ülkelerin kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu, hem de farklı konularda kendilerini geliştirme, Horezu’nun UNESCO mirası listesinde olan çömlekçiliğini deneme, Erasmus+ projelerinin yazım aşamasını yakından görme ve proje yazma tekniklerini öğrenme fırsatı buldular.
Proje kapsamında gerçekleştirilen Türk Gecesi ile katılımcılarımız kültürümüzü ve yemeklerimizi diğer ülke katılımcılarına sundular, ayrıca gecede yöresel danslarımızı sergilediler. Diğer ülke katılımcılarının büyük ilgi gösterdiği gecede Türkiye ile ilgili yapılan bilgi yarışmasında kazanan takıma yöresel hediyeler verildi.
Belen Kaymakamlığı’mızdan ülkemizi temsil eden katılımcılarımız, proje sonunda sertifikalarını aldılar ve proje sayesinde diğer kültürleri yakından tanıma fırsatı buldular.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet