Skip Navigation Links

Arsuz’da Engelleri Biz Kaldıracağız

AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, çalışmalarına sivil toplum kuruluşlarını ziyaretler ve halkla kucaklaşma programlarıyla sürdürürke

Arsuz’da Engelleri Biz KaldıracağızWeb
TV

Politika   A+a-

 ilçenin en aktif birkaç derneğinden olan Gökpınar Zeytindalı Derneği ile Arsuz Engelsiz Yaşam Derneği’ni ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.
İki önemli dernek olan Gökpınar Zeytindalı Derneği ile Arsuz Engelsiz Yaşam Derneği’nde ilçenin genel sorunları ve halkın beklentileri üzerine sohbet eden Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, ilçedeki tüm sosyal sorumluluk projelerinde öncülük eden her iki dernek başkanı Serdal Gökpınar ile Serhat Gökpınar’dan çalışmaları ve Arsuz’la ilgili fikirlerini aldı.
 
 
Gökpınar Zeytindalı Derneği’nin tüm sosyal sorumluluk projelerinde öncü olduğunu belirten Serdal Gökpınar, Arsuz’un geleceğine katkı vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti.
 
Arsuz Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ziraat Mühendisi Serhat Gökpınar da, ilçede 2 binin üzerinde engelli bulunduğunu belirterek, belediyenin günlük hayatı düzenlerken engellileri ihmal ettiğini belirterek, engellilerin hayatını kolaylaştıracak çalışmalara acil ihtiyaç bulunduğunu söyledi.
Engellilerin sosyal yaşamın içinde olması, kendi ekonomik özgürlüklerini elde etmeleri için geliri engellilere aktarılacak sosyal tesis ve benzeri faaliyetlere ihtiyaç olduğunu anlatan Serhat Gökpınar, belediye başkanı seçilmesi halinde, engellilerin hayatını kolaylaştıracak çalışmaları hayata geçireceğine olan inancını ifade etti.
Engellilerin sorunlarının çözümü ve taleplerinin hayata geçirilmesi için hazırladıkları projelerde ortaya koyduklarını belirten Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, geçmişte iki dönem yaptığı belediye başkanlığında engelli bireylere yönelik bir çok faaliyet gerçekleştirdiklerini hatırlattı.
 
Arsuz’un her caddesi ve sokağında, sahilinde yaylasında engelli vatandaşları hayata bağlayacak, hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atacaklarını belirten Necim Bozkurt, “engelli bireylerimiz kendilerini bizim dönemimizde mutlu ve huzurlu hissedecekler” dedi.
Arsuz’da Engelleri Biz Kaldıracağız videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet