Skip Navigation Links

Arsuz’un Sorunları Ortak Akılla Çözülecek

Gözcüler Mahallesi Mezarlığı HBB’ye Devrolacak!

Arsuz’un Sorunları Ortak Akılla ÇözülecekWeb
TV

Politika   A+a-

 Gözcüler Mahallesi Yardımlaşma Derneği ziyaretinde Mahalle Mezarlığı’nın Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Milli Emlak’tan talep edilmediğini öğrenen Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt üzüntüsünü ifade etti ve söz verdi:
Gözcüler Mahallesi Mezarlığı HBB’ye Devrolacak!
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, halktan gördüğü ilgi, duyulan güvenin verdiği huzur ve gururla sorunlara çözüm üretmek, Arsuz’u çıkmaz sokaktan kurtaracak projelerini anlatıyor.
Gittiği heryerde sorunların çözüm yollarını anlatan Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, halk adına Devletin kurumlarından talep edilecek ne hizmet varsa getirmek için her türlü mücadeleyi vermeye hazır olduğuna vurgu yaparken, daha aday kimliğiyle bir çok sorunun çözüme kavuşmasına da vesile oluyor.
Yoğun programına Arsuz’daki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek ve vatandaşlarla kucaklaşarak geçiren Necim Bozkurt, sivil toplum kuruluşlarında iletilen sorunları not aldı ve anında çözüm yollarını aktararak, “Çözüm üretmek benim işim. Bürokrasi ağır işler ama ben çözüm üretmeyi, sorunları çözerek halkımı mutlu etmeyi seviyorum” dedi.
Arsuz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alkan Tat ve yönetim kurulunu ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, halkın ortak sesi basının sorunlarını çözecek projelerin hayata geçirileceğini söyledi.
Arsuz ilçesinin en aktif sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Gözcüler Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Reyhani ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Necim Bozkurt, Gözcüler Mahallesi mezarlığının Milli Emlak tarafından Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmediğini öğrenince bu sorunun çözümü için ilgili makamlarla görüşerek bu sorunu en kısa sürede çözeceğini söyledi.
Gözcüler Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Reyhani, Gözcüler Mahallesi ile Höyük Mahallesi arasındaki selde yıkılan köprüye geçici çözüm üretildiği için güvenli olmadığını belirterek, sel felaketlerine dayanıklı güçlü bir köprü yapılması gerektiğini ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’un Sorunları Ortak Akılla Çözülecek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet