Skip Navigation Links

AŞGANA LEZZETİNİ HERKES TATMALI

Aşgana Restoran&Cafe görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Ekonomi   A+a-

Aşgana Restoran&Cafe görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. Show TV’de büyük ilgi gören “Yemekteyiz” programına da katılan Yasemin Önde ve eşi Suat Önde’nin işletmeciliğini yaptıkları Aşgana Restoran&Cafe, ev yemeklerinin lezzetini müşterileriyle buluşturuyor.


Hatırlanacağı üzere Yasemin Önde, “Yemekteyiz” programında yaptığı bir birinden lezzetli yemeklerle büyük beğeni toplamış, programdaki diğer yarışmacılardan da Hatay Mutfağı’nın lezzetli yemeklerini sunduğu için yüksek puan almıştı.


Öğle yemeklerinde ızgara ve döner çeşitlerinden bıkanların uğrak yeri olan Aşgana Restoran&Cafe, ev yemeği hasretine de son noktayı koyuyor.
Evde kalabalık misafir ağırlamalarında da her türlü yemek siparişi alan Aşgana Restoran&Cafe, ferah mekânı lezzetli yemeklerle bir bütün olarak sunuyor.
Aynı zamanda özel sipariş de alan Aşgana Restoran&Cafe, lezzetli ev yemekleriyle açılışta katılımcılardan büyük beğeni topladı.


İskenderun Savaş Mahallesi 40 Sokak’ta bulunan Fenerbahçeliler Derneği yanında hizmete giren Aşgana Restoran&Cafe’nin açılışına İş dünyasından ve siyasetten birçok önemli isim katıldı.


Açılışın sürpriz konuğu ise bir dönem Doğru Yol Partisi Hükümetinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı yapan Mehmet Dönen de uzun bir aradan sonra dostlarıyla bir araya geldi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet