Skip Navigation Links

Arsuz’da Kurumlarla Uyumlu Bir Belediyecilik Yapacağız…

Arsuz Devlet Hastanesi’nin İhalesi Son Aşamada!

Arsuz’da Kurumlarla Uyumlu Bir Belediyecilik Yapacağız…

Arsuz   A+a-

 AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, kurum ve kuruluşları ziyaretle sürdürdüğü seçim çalışmalarında, Kaymakam Musa Sarı başta olmak üzere daire müdürleriyle görüştü hastane projesinin geldiği son nokta konusunda Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve İlçe Sağlık Müdürü Doktor Pelin Gökpınar’dan bilgi aldı.
Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Kadın Kolları Başkanı Leyla Aslan, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gök ve meclis üyeleriyle birlikte kurum ve kuruluşları ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, halkın hizmetlerden en verimli şekilde faydalanması için çalışan kurum müdürleri ve çalışanlara teşekkür etti.
Devletin tüm kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve halkıyla bütünleşmiş bir anlayışı esas alan bir belediye hizmeti vereceklerini belirten Necim Bozkurt, projeleri, ilçenin tanıtımı ve kalkınması için yaptığı festival etkinlikleri, kurumların koordinasyonu ve halkla bütünleşmesi konularında büyük çaba sarfeden Arsuz Kaymakamı Musa Sarı için ‘İlçenin en büyük şansı’ ifadesini kullandı.
Arsuz Devlet Hastanesi’nin tüm bürokratik işlemleri ve prosedürünün son aşamaya geldiği müjdesini Kaymakam Musa Sarı’yı ziyaretinde alan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, ihalenin en yakın zamanda yapılarak inşaata başlanacağının müjdesini halkla sosyal medya hesabından paylaştı.
Kurum ve kuruluşları ziyaretinin ardından açıklama yapan Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, “Arsuz’u güzel yarınlara taşımak hedefiyle çıktığımız bu yolda, hastane projemizin geldiği son nokta bizleri mutlu etmiştir. Trafik kazaları, kalp krizleri ve daha bir çok acil durumda vatandaşlarımızın yolda zaman kaybetmesi nedeniyle üzücü durumlarla karşı karşıya kaldık. Bu acıların son bulması için elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Arsuz Samandağ yolunun tüm işlemleri tamamlandı. En kısa sürede yolun açılması işlemleri başlayacak. Spor sahaları müjdemizi Gençlik ve Spor Bakanımız’dan almıştık. Takibini en iyi şekilde yapıyoruz. Arsuz’un tüm eksiklerini gidereceğiz. Tüm kurum ve kuruluşları ziyaretlerimizde, kurum müdürlerimizin Kaymakamımız Sayın Musa Sarı’nın vizyonuna ve hızına uygun bir şekilde azimle çalıştıklarını gördük. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla uyumlu, hizmet üretme noktasında koordinasyonu tam bir belediyecilik yapacağız” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet