Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Vergi Dairesi Yönetiminden İsdemir’e Ziyaret

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve beraberindeki heyet Vergi Haftası kapsamında İsdemir’i ziyaret etti.

Hatay Vergi Dairesi Yönetiminden İsdemir’e Ziyaret

Yerel   A+a-

Bölgenin en çok vergi veren ve en çok istihdam yaratan şirketi olması sebebiyle düzenlenen bu ziyaret İsdemir Genel Müdürü Mesut Keyfli ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol başta olmak üzere, Gelir İdaresi Grup Müdür Vekilleri Namık Orhan ve Metin Yılmaz, Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Belen, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar, Gelir Uzmanı Derya Söylemez ve Bengücan Güller, 22-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası kapsamında İsdemir Genel Müdürü Mesut Keyfli ve İsdemir Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Pehlivan’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Bölgenin en çok vergi veren ve en çok istihdam yaratan şirketi olması sebebiyle İsdemir’i ziyaret eden heyet, İsdemir yönetimine tebriklerini sundu.
Fabrikanın yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi alan heyet, İsdemir’in bölgesel ekonomik kalkınmada stratejik bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, fabrikanın İskenderun’a yaptığı katkıların yanı sıra kentin geleceğine yönelik proje ve fikirler de görüşüldü.
Ziyaretle ilgili konuşan İsdemir Genel Müdürü Mesut Keyfli, “İsdemir’in bölgesel kalkınmaya yaptığı katkının ve ülke ekonomisindeki yerinin ne kadar büyük ve ne kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Bu fabrika, ihracata yaptığı katkıyla ülke ekonomisinin teminatı niteliğinde bir ölçeğe sahip. Bu nedenle gerek vergi konusunda gerekse istihdam anlamında büyük bir sorumluluk üstlendiğimizin farkındayız. 360 bin OYAK üyesinin birikiminin emanetçisi olarak ülke ekonomisine yaptığımız katkıların artarak devam etmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle şahsım ve kurumum adına Vergi Haftası’nı kutluyorum” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar