Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesinde “Halk Günleri” Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halk gününde vatandaşların talep ve görüşlerini birebir dinleyerek çözüm üretmeyi sürdürüyor.

İskenderun Belediyesinde “Halk Günleri” Devam Ediyor

Yerel   A+a-

İskenderun Belediyesi’nde her hafta Salı günleri gerçekleştirilen halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e ilettiği “Halk Günü ” uygulaması yoğun bir katılımla devam ediyor.
Halk günlerinde her vatandaş Başkan Seyfi Dingil’le birebir görüşme, dertlerini paylaşma ve taleplerini iletme imkânı buluyor.
Başkanlık makamında gerçekleştirilen uygulamada talepler ilgili müdürlüklere iletiliyor.
Vatandaşların her türlü konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak sorunlara çözüm üretiyor.
Halk günü uygulaması ile amaçlarının tüm İskenderunlular ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil, “Halk Gününde vatandaşlarımızın dertleriyle dertleniyoruz. Her bir vatandaşımızın sorunu İskenderun’un sorunudur. Çünkü her bir vatandaşımız bizim için çok kıymetlidir” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar