Skip Navigation Links

Gözcüler Necim Bozkurt’u Bağrına Bastı

Sevgiyle Kucakladılar Dualarla Uğurladılar…

Gözcüler Necim Bozkurt’u Bağrına BastıWeb
TV

Arsuz   A+a-

 AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak kararlılığıyla çalışmalarına devam ediyor.
Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Kadın Kolları Başkanı Leyla Aslan, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gök, meclis üyeleri ve gönüller dolusu sevgileriyle bizlere eşlik eden dostlarıyla birlikte Gözcüler Mahallesi esnafıyla kucaklaşan, hayırlı işler dileyen Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, esnafların dertlerini dinledi, dilek ve temennilerini gerçekleştirmek üzere not aldı.
Arsuz esnafının kötü gün dostu, can simidi Arsuz Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’ne çatkapı ziyaretiyle esnaf ziyaretlerine başlayan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, kooperatif Başkanı Mehmet Horuz tarafından karşılandı.
Kadim dostlar Necim Bozkurt ile Mehmet Horuz, Arsuz’un geleceği, güzel yarınları, kalkınması konularında fikir alışverişinde bulundular. Ortak payda olarak Arsuz’un güzel yarınlarını elbirliğiyle tesis etmek kararlılığına vurgu yapılan ziyarette,Başkan Mehmet Horuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a başarılar diledi.
Gözcüler Mahallesi sakinlerinin bağrına bastığı, kucak dolusu sevgileriyle gönülhanelerini açtığı ziyaretlerde, özellikle yaşlı vatandaşların dua ve başarı dilekleri kameralara yansıdı.
Neşeli, eğlenceli, keyifli bir esnaf ziyareti gerçekleştiren Necim Bozkurt, Arsuz’un çıkmaz sokaktan kurtulduğu, güzel yarınlarına emin adımlarla ilerlediği, devlet yatırımlarıyla ticari hareketlilik ve kalkınmanın gerçekleştiği bir döneme 31 Mart akşamı halkın takdir ve teveccühüyle gireceklerini söyledi.
Esnaf gezisinde renkli görüntülerin oluştuğu anlar çoğunluktaydı. Bölge siyasetinin tecrübeli ve başarılı ismi Necim Bozkurt, fırıncı esnafı ziyaretinde ocağa geçti, ekmeği fırına sürdü ve bir süre sonra çıkararak ekip arkadaşlarına ikram etti ve ardından küçük bir lokantada ocağa geçerek nar gibi kızaran tavukları kontrol etti ve ustaya teşekkür etti.
Her işyerinde ayrı bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Necim Bozkurt, yüksek enerjisi, esprileri ve şen kahkaharıyla esnaflarla kucaklaşırken, projelerini, Arsuzlular’ın sorunlarını çözecek adımları birbir anlattı.
Çocuklarla ayrı, gençlerle ayrı, yaşlılarla ayrı sohbetler yapan Bozkurt, mutlu ve huzurlu bir Arsuz için yola çıktığını anlattı.
Çocukların oyun alanları isteğini kesinlikle yerine getireceğini belirten Necim Bozkurt, “çocuklarımız, mutlu, huzurlu, kaliteli, güvenli, temiz oyun alanları istiyorlar… Onların bu küçük isteklerini büyük bir heyecan ve mutlulukla yerine getireceğiz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gözcüler Necim Bozkurt’u Bağrına Bastı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet