Skip Navigation Links

Arsuz Arpaçiftlik’te Necim Bozkurt Rüzgarı Esti

Nurettin Çelik ve Ailesi de Desteğini Açıkladı…

Arsuz Arpaçiftlik’te Necim Bozkurt Rüzgarı Esti

Politika   A+a-

Esnaf ziyareti öncesi Arpaçiftlik Mahallesi sakinlerinden Nurettin Çelik, ailesi ve komşularının desteklerini açıkladığı, belediye başkanlığı yolunda Necim Bozkurt’un yanında yer aldıkları toplantı, kısa sürede kalabalık bir topluluğun mini mitingine dönüştü.
Nurettin Çelik ve ailesinin gönülhanelerini sevgi ve muhabbetle açtıkları Necim Bozkurt ve ekibi, açıklanan destek, gördükleri ilgiden oldukça memnun bir şekilde moral ve enerji depoladı.
Projeleriyle devlet yatırımlarının Arsuz’a katkılarını anlatarak konuşmasına başlayan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, ilçe belediye başkanının yetkilerinin kısıtlı olduğunu hatırlatarak, Hatay Büyükşehir belediyesi ve devlet yatırım desteği olmadan fazla bir şey yapmanın mümkün olamayacağı gerçeğine dikkat çekti.
Her zaman gerçekçi, somut projelerle halkın karşısına çıkan Necim Bozkurt, yapabileceklerini anlatırken, yapamayacağı işleri de büyükşehir belediyesi marifetiyle hayata geçireceğinin sözünü verdi.
Arpaçiftlik Mahallesi Sakinlerinden Nurettin Çelik, belediye başkan adaylığı yolunda, gerçek proje ve devlet yatırımları garantisi veren tecrübeli belediyeci Necim Bozkurt’la beraber hareket edeceklerini söyledi.
Ziyaretin sonunda çocuklarla şakalaşan, sohbet eden Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, günün yorgunluğunu çocuklardan aldığı öpücüklerle attı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet