Skip Navigation Links

Diler Holding babasını kaybetti..

Recep Sami Yazıcı'nın ani vefatı siyaset ve ekonomi çevrelerinde büyük bir üzüntüye neden olurken, başta İskenderun Yazıcı Demir Çelik A.Ş. tesisleri

Ekonomi   A+a-

Diler Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Beşiktaş Kulübü'nün eski yönetim kurulu üyesi ve ikinci başkanlarından Recep Sami Yazıcı, vefat etti.
Türkiye’de üreten, ihraç eden, katma değer üreten, kalkınmanın en önemli yapı taşlarından Diler Holding babasını kaybetti. Recep Sami Yazıcı’nın ani vefatı siyaset ve ekonomi çevrelerinde büyük bir üzüntüye neden olurken, başta İskenderun Yazıcı Demir Çelik A.Ş. tesisleri olmak üzere tüm fabrikalarda işçiler yastaydı. Kendini milletine hizmet için adamış önemli bir yatırımcı olan Recep Sami Yazıcı, aynı zamanda spora ve Beşiktaş’a olan aşkıyla da tanınıyordu.
Beşiktaş Kulübünde 1990, 1992, 1998 dönemlerinde yönetim kurulu üyeliği ve ikinci başkanlık görevlerinde bulunan ve camianın değerli, saygın isimlerinden Diler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Recep Sami Yazıcı'nın ani vefatı sevenlerini derinden üzdü.
Yazıcı’nın cenazesi Salı günü Altunizade İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak ikindi namazına sonrasında, Karacaahmet'teki aile kabristanında toprağa verileceği bildirildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet