Skip Navigation Links

İskenderun'da Metruk Binaların Yıkımı Devam Ediyor

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,İskenderun'da çevre kirliliğine yol açan metruk ve atıl binaların yıkımına devam edildiğini belirtti.

İskenderun'da Metruk Binaların Yıkımı Devam Ediyor

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,İskenderun'da çevre kirliliğine yol açan metruk ve atıl binaların yıkımına devam edildiğini belirtti.
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,Dumlupınar mahallesinde tehlike arz eden metruk bir binanın yıkım işlemini gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Bir yandan modern İskenderun'u inşa etmek için ciddi çalışmalar yürütürken, diğer yandan da kötü görüntüleri tek tek ortadan kaldırıyoruz. Bazı mahallelerde sahipleri tarafından terkedilmiş, içerisinde kimsenin oturmadığı, bakımsızlıktan yıkılmaya yüz tutmuş pek çok bina bulunuyor. Dolayısıyla, insanlarımızın yaşadığı bölgelerde yıkılma tehlikesi bulunduğu için, can ve mal güvenliği açısından ciddi tehlike arz ediyor. Boş oldukları için bazı kişiler tarafından kötü maksatlarla için kullanılabiliyor. İskenderun Belediyesi olarak bu tür binaları yıkıyoruz” dedi.
Başkan Seyfi Dingil,”Bu mahallelerde yaşayan aileler kendileri ve çocukları için haklı olarak endişe etmeye başlıyor. Farklı mahallelerde bulunan bu metruk yapılara da belirlediğimiz program dahilinde müdahale ediyoruz. Yapılan gerekli araştırmalar ve teknik incelemeler sonucunda tehlikesiz hale getiriyoruz” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet