Skip Navigation Links

Necim Bozkurt Esnafla Kucaklaştı…

Projelerimiz Hazır, Arsuz Hakettiği Yere Gelecek!

Necim Bozkurt Esnafla Kucaklaştı…

Arsuz   A+a-

 AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt,Yaz aylarında 4 ay neredeyse 24 saati canlı ve hareketli, 8 ay boyunca da sessiz ve sakin yaşayan Arsuz’un Uluçınar Mahallesi esnaflarını İlçe Başkanı Bünyamin Nal ve Meclis Üyeleriyle birlikte ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
Sıcak bir ziyaret, samimi bir karşılama, gönülden gönüle kucaklaşmayla geçen esnaf ziyaretinde, 365 gün hareketli ve canlı bir Arsuz isteği dile getirildi.
Neşeli ve keyifli geçen ziyaretlerde samimi diyaloglar oluştu, samimi kucaklaşmalarla moral ve motivasyon yapılırken, Arsuz’un turizm ve tarım politikaları, yerli ve yabancı turist çekecek altyapı ve yatırımları ile tarımda verimlilik ve ürün çeşitliliği konularında hazırlanan projeler de esnaflara aktarıldı.
Belediye meclis üyelerinin de ilk kez tam kadro bir araya geldikleri esnaf gezisi, yerel seçimin sonucuna ilişkin büyük umut verdi.
Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, her geçen yıl bir kat daha gelişen ve büyüyen, nüfus yoğunluğu nedeniyle sorunları artan Karaağaç ve Nardüzü Mahalleleri başta olmak üzere, her mahallenin ihtiyaç ve taleplerini içeren dosyanın uzman ekipler tarafından detaylı incelendiğini, sorunların kısa, orta ve uzun vadede çözümü için de harekat planları hazırlandığını belirterek, “Biz kazanırsak yapacağız demiyoruz. Biz, şimdiden çalışmaya başladık. Projelerimiz, sorunlarımızın çözümü için gerekli harekat planlarımız hazır diyoruz. Sorunların çözümü için şimdiden devletin ilgili kurumlarıyla görüşüp, çözümünü sağlayarak yapacaklarımızı ortaya koyuyoruz” dedi.
Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, esnaf gezisi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “365 gün canlı ve hareketli bir Arsuz sözümüzü esnaflarımızla paylaşırken, bölgenin canlanması ve kalkınmadan hak ettiği payı alması için atacağımız adımları da anlattık. Arsuz ile Samandağ ilçelerimizi birbirine bağlayacak, her iki güzel ilçemizin insanlarını buluşturacak yolun bir an evvel açılarak kalkınmaya katkı vermesi için başlatılan çalışmaların son aşamaya geldiğini esnaflarımızla paylaştık.
Talep ve beklentilerini dinlediğimiz esnaflarımız, vizyon ve hedeflerimizi büyük bir heyecanla karşılayıp, desteklerini ifade ettiler.
Bizleri sevgi ve muhabbetle karşılayan ve kucaklayan tüm esnaflarımız, dost ve hemşehrilerimizin destekleriyle Arsuz’u hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Biz çalışacağız hizmetlerimiz konuşacak… “ dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet