Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da Gönül İttifakı’nda Buluştular…

Hatay’ın Arsuz ilçesinde Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt,

Arsuz’da Gönül İttifakı’nda Buluştular…

Politika   A+a-

meclis üyeleriyle tanışma ve kaynaşma toplantısında bir araya geldi.
 
AK Parti Arsuz İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Bünyamin Nal ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Gök’ün de katıldığı meclis üyeleriyle buluşma toplantısında, 31 Mart yerel seçim süreci vizyon ve hedefler konusunda bilgilendirme yapan Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, yol arkadaşları, gönül dostları meclis üyelerine azim ve kararlı duruşlarından dolayı teşekkür etti.
 
Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt meclis üyelerine, “Arsuz-Samandağ yolu açıldıktan sonra çıkmaz sokaktan kurtulmuş, devlet hastanesine kavuşmuş, devlet yatırımlarıyla büyüyen, turizm pastasından hak ettiği payı almış, geleceğe emin adımlarla ilerleyen, sadece yaz aylarında değil, Karaağaç ve Nardüzü’nden Kale’ye kadar 365 gün canlı ve hareketli, bereketli topraklarında 4 mevsim ürün yetiştiren çiftçisi, ağlarını denizin serin sularında dolduran mutlu balıkçılarımız, işyerinde yüzü gülen bir Arsuz hayalimizi gerçeğe dönüştürmek için çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz” dedi.
 
Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve MHP İlçe başkanları Bünyamin Nal ile Adem Koçloğ’a, Kadın Kolları Başkanı Leyla Aslan ‘a, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gök’e, meclis üyelerine, destek veren tüm kesimlerden Arsuzlular’a teşekkür ederek, “Biz Arsuz’da gönül ittifakını oluşturduk. Gönülden gönüle giden bu yolda, Arsuz’u güzel bir geleceğe taşıyacağımıza söz veriyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
 
AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal da yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin sahada devam eden tüm çalışmalarında her türlü fedakarlığı yapan meclis üyelerine teşekkür etti. Arsuz’da belediyeyi almak için geceli gündüzlü çalışmaya devam edeceklerini belirten Bünyamin Nal, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak kararlılığına da dikkat çekti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Metin ozbey 24 Şubat 2019 Pazar
Rabbim emeklerinizi bosa çıkarmasın ak başkanlarım
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş