Skip Navigation Links

Yaşar Toksoy’un MHP’den İhraçı İstendi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Hatay’ın Dörtyol İlçesi MHP’li Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un

Yaşar Toksoy’un MHP’den İhraçı İstendi

Gündem   A+a-

 ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.
Fadıl Keskin’in Dörtyol ilçesinde Cumhur İttifakı’nın MHP’den Dörtyol Belediye Başkan Adayı olmasının ardından Yaşar Toksoy’la Fadıl Keskin taraftarları arasında bir çok kez gerginlik yaşandığı biliniyor.
 
MHP Dörtyol İlçe Teşkilatı’nın önünde Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin’i karşılama töreninde mevcut belediye başkanı Yaşar Toksoy, törende hemen yanında duran Fadıl Keskin’in şahsını hedef alan zehir zemberek bir konuşma yapmış ve bu konuşma sırasında kalabalık arasından yapılan sözlü sataşma sonrası ortam yine gerilmişti.
 
Taraflar arasında bir çok kez sözlü ve fiziki sataşmaların olduğu Dörtyol ilçesinde, geçtiğimiz gece seçim ofisinde yine sataşma olduğu, kavganın büyüdüğü bir kişinin darp edildikten sonra hastanede tedavi altına alındığı ve ardından da Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin taraftarlarının Dörtyol Belediyesi’ne saldırdığı iddia edilmişti.
 
Yaşanan tüm bu gelişmeler ışığında MHP Genel Merkezi’nin de mevcut Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un çıkan gerginliklerde ve olaylarda sorumluluğu bulunduğu kanaatine ulaştığı ve bu nedenle de MHP’den ihracı için de disiplin kuruluna sevkedildiği öğrenildi.
Emniyet teşkilatının da çıkan olaylarla ilgili soruşturma başlattığı ve bu soruşturmanın savcılık boyutunda sürdüğü biliniyor.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet