Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vatandaşlar Şahutoğlu’nu Dualarla Karşılıyor

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu yoğun bir şekilde sürdürdüğü

Vatandaşlar Şahutoğlu’nu Dualarla Karşılıyor

Politika   A+a-

seçim çalışmaları kapsamında günün ilk ziyaretini HATSU İskenderun İlçe Hizmet Binasına gerçekleştirdi. Şahutoğlu ve beraberindekileri, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli ile kurum yetkilileri kapıda karşıladı.
CHP İskenderun ilçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Kadın Kolları Başkanı Dr. Muhsine Korkmaz, Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu ve partililer ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Şahutoğlu, HATSU personeline kolaylıklar diledi. Şahutoğlu’nu samimi bir şekilde karşılayan HATSU personeli seçim yarışında kendisine başarılar diledi.
Daha sonra İskenderun Balıkçı Pazarına geçen CHP Adayı Şahutoğlu, balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Balıkçı esnafının dişiyle, tırnağıyla kazıyarak bu günlere taşıdığı ekmek teknelerinin dertlerine ortak olarak selamlaşan ve hayal ettikleri İskenderun’u soran Şahutoğlu, onların sıkıntılarını dinleyerek; “Balıkçı esnaf kardeşlerimizin talep ve önerilerini yerine getirmek boynumuzun borcudur. Ülkemizi ve kentimizi geleceğe taşımak için hep birlikte çok çalışacağız” dedi.
İskenderun Belediye Başkan Adayı Şahutoğlu, kentin, vatandaşların, esnafın sıkıntılarını çok iyi bildiklerini ve bu yönde projeler geliştirdiklerini anlatarak en kısa zamanda projelerini kamuoyuna paylaşacaklarını da dile getirdi.
Her Yerde Teveccüh Görüyor
Balık Pazarının ardından gittiği Ayakkabıcılar Çarşısı esnafına da hayırlı işler dileyen Şahutoğlu, esnaflar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na güvenlerinin tam olduğunu dile getiren esnaflar, başarı dileklerinde bulundular. Yolda karşılaştığı vatandaşlardan da büyük teveccüh gören Şahutoğlu’na özellikle kadınlar sağlıklı ve başarılı olması için dualar etti.
Millet İttifakı CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, ardından İskenderun Yaşam Platformuna da bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada platform adına söz alan Nilgün Selçuk, demokrasinin yerelden başladığını ve seçilecek yerel yönetimlerin yerel demokrasi anlayışını benimsemesi gerektiğini ifade ederek, belediye yönetiminden bekledikleri, yönetim anlayışını ve hizmetleri maddeler halinde sıraladı.
Kendilerinin de yerel demokrasi anlayışını benimsediklerini ifade eden CHP Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu da; “Bu şehrin yönetiminde, bu şehrin aktif ve dinamik unsurlarının tamamının işbirliğinde ortak akılla yönetim şeklini benimseyeceğiz. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Ranta ve talana değil, hizmete ve halka dayalı bir hizmet anlayışını kesinlikle İskenderun Belediyesinde hâkim kılacağız” diye konuştu.
Daha sonra Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)’ni de ziyaret eden CHP Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve beraberindekiler, Dernek Başkanı Kazım Çakır ve yönetimi tarafından karşılandı. Ziyarete İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Zafer Kıvrak da eşlik etti.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş