Skip Navigation Links

HATİAB’tan 500 Üniversiteli Bursiyere Boğaz Turu

Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB) Yönetim ve Yüksek İstişare Kurulu üyeleri,

HATİAB’tan 500 Üniversiteli Bursiyere Boğaz Turu

Eğitim   A+a-

dernekten öğrenim bursu alan 1700 öğrenciden 500 üniversite öğrencisine daha İstanbul’da boğaz turu düzenleyerek muhteşem bir gün yaşattı.
Sosyal sorumluluk projelerine katkıları, Hatay’ın sorunlarının Devletin kurumları nezdinde çözüme kavuşturulması, yeni projelerin hayata geçirilmesi gibi önemli bir misyonu yerine getiren Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB), Başkan İbrahim Güder önderliğinde eğitim alanında da önemli bir sorumluluğu yerine getiriyor ve 1700 üniversite öğrencisine burs vererek katkı sunuyor.
Üniversite öğrencilerine sadece burs vermekle kalmayıp, öğrenim hayatları boyunca sorunlarının çözümüne de katkı sunan Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB), mezun üniversitelilerin iş hayatına adım attıkları dönemlerde de ellerinden tutmaya devam ediyor.
İstanbul’da muhteşem bir boğaz turuyla Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB) Yönetim ve Yüksek İstişare Kurulu üyeleri ile bursiyerleri bir araya getiren boğaz turu ile ilgili açıklama yapan Başkan İbrahim Güder, ‘HATİAB olarak burs verdiğimiz öğrencilere belli aralıklarla düzenlediğimiz İstanbul Boğazında Gemi turlarının üçüncüsünü yaptık. Hava çok güzel, açık ve berraktı.
HATİAB Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği Yönetim ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerimiz de geçlerimize eşlik etti.
500 üniversite öğrencimiz, İstanbul Boğazının muhteşem güzelliğinin yanında başarı öyküsü yüksek şahsiyetler tarafından farkındalık sohbetlerini keyifle dinlediler.
Avrupa Birliği eski bakanı Egemen Bağış, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, HATİAB YİK üyesi İstanbul Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, HATİAB Yönetim ve yüksek istişare kurul üyesi İÜ Çapa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahattin Çolakoğlu, HATİAB Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurul Üyesi Avrasya Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu ve Genç HATİAB başkanımız Yasin Durkal birer konuşma yaparak gençlerle tecrübe paylaşımı yaptılar.
Başta Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen olmak üzere Avrasya Hastaneler Grubuna, Genç HATİAB Başkanımıza gezi programına verdiği destekten dolayı huzurunuzda teşekkür ediyorum.
Etkinliğe katılan HATİAB kurul üyesi tüm arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum. Gençlerimize de Başarılı ve huzurlu yarınlar diliyorum. “ dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet