Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu Esnaflardan Tam Not Aldı

Şahutoğlu Elleriyle Çiğ Köfte Dağıttı

Şahutoğlu Esnaflardan Tam Not AldıWeb
TV

Politika   A+a-

 Şahutoğlu Elleriyle Çiğ Köfte Dağıttı
Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, kalabalık partili topluluğu ile Şehit Pamir ve Ulucami Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen ve destek isteyen Şahutoğlu, esnaflar ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
Gösterdikleri ilgiden ötürü esnaflara teşekkür eden Şahutoğlu, İskenderun’un yaşadığı ekonomik ve sosyal sıkıntıları bildiklerini, sıkıntıların çözümü noktasında kentin tüm dinamikleriyle ortak akılla hareket edeceklerini vurguladı.
Esnaf ziyaretleri sırasında girdiği çiğ köfteci de eldivenleri giyerek, elleriyle, gelenlere çiğ köfte ikram eden Şahutoğlu, vatandaşlarla kurduğu sıcak ilişkilerle büyük beğeni aldı.
Esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sohbet eden Şahutoğlu, belediyenin imkanları en doğru şekilde İskenderun halkının menfaatine kullanacaklarının sözünü verirken; “Birçok manada insanların sosyal yaşantılarının, psikolojik durumlarının yara aldığının farkındayız. İskenderun özelinde de aslında buna benzer bir tablonun olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Suriye Savaşı'ndan kaynaklanan sıkıntıları Hatay olarak biz 7-8 yıldır ciddi manada yaşıyoruz. Bu sorunların başında hiç kuşkusuz ekonomik problemler geliyor. Ekonomik sıkıntıların körüklediği işsizlik… Bir o kadar önemli olan bir sıkıntı var ki o da sosyal sıkıntı. Hatay şu anda nüfusunun yaklaşık yüzde 25'ine tekabül eden oranında 500 bine yakın Suriyeli mülteciyi misafir olarak şehrinde barındırıyor. Bunların ekonomik anlamda sosyal anlamda güvenlik anlamında yarattığı ciddi etkiler var. Bunun için böylesi bir atmosferde, şehirdeki barışı, huzuru, birliği sağlama adına Sosyal Demokrat belediyeciliğin kesinlikle iş başında olması gerektiğini ve bu konuda hayati bir önem taşıdığını özellikle ifade etmek istiyorum. Bu şehri tabii ki bu şehirde yaşayan bütün unsurları kucaklayarak, hiçbir insanı ötekileştirmeden, herkese sahip çıkarak, yöneteceğiz” diye konuştu.
Belediyeye gittiklerinde sıkıntıların çözümü noktasında hiçbir muhatap bulamadıkları yönünde sitemkar konuşan esnaflara cevap veren Şahutoğlu, kentte yaşayan her insanın özellikle esnafların, belediyeye gittiklerinde kendilerine muhatap bulacaklarını, kente katma değeri olan esnafların öneri ve taleplerine her zaman başvurulacağını kaydetti.
Şahutoğlu esnaf gezisi kapsamında, Şehit Pamir caddesi üzerinde bulunan Cumhur İttifakı MHP Seçim Bürosunu da ziyaret ederek, MHP’lilerle tokalaştı ve birbirlerine başarı dileklerinde bulundular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Şahutoğlu Esnaflardan Tam Not Aldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar