Skip Navigation Links

Prime Mall müşterileriyle buluştu..

Dünya'nın değişim sürecinde olduğunu belirten Tennioğlu, değişimle birlikte bölgemizin de mega projelerle ayak uydurması gerektiğine vurgu yaptı.

Ekonomi   A+a-

İskenderun Prime Mall, 1. Franchise buluşmasını Antakya Otoman Palace’da gerçekleştirdi. Dünya markalarıyla yerel yatırımcıyı bir araya getirmeyi ve Prime Mall yatırımının önemini müşterilerle paylaşmayı amaçlayan toplantıya damgasını vuran konuşmaları İskenderun Belediye Başkan Vekili Cemil Uğutmen ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Müfit Tennioğlu yaptılar.

Personel alımını İskenderun’dan yapın..
İskenderun Belediye Başkan Vekili Cemil Uğutmen, Prime Mall’in İskenderun’a sosyal, kültürel ve ekonomik yönden bir çok katkısının olacağını belirterek, personel alımlarının İskenderun’dan yapılmasının en önemli şart olduğuna vurgu yaptı.
İskenderun’dan her hafta sonu yüzlerce insanın Adana ve Gaziantep’e giderek alış verişlerini yaptıklarını belirten Uğutmen, “Bu kez tersine döneceğini düşündüğüm bir ortam oluşuyor. Tüm bölgenin İskenderun’a gelecek olması önemli bir ekonomik katkı olacaktır” dedi.


Prime Mall İskenderun için büyük şans..
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Müfit Tennioğlu ise, bölgenin ekonomi alanındaki gelişimini ortaya koydu. İskenderun ve bölgenin önemli gelişmeler yaşadığını belirten Tennioğlu, aynı zamanda İskenderun’u yabancı yatırımcıyla buluşturan İşadamı Nuri Üysen’e teşekkür etti.
Toplantının Antakya Otoman Palace’da yapılmasının İskenderun’da bir 5 yıldızlı otel bulunmamasından kaynaklandığına dikkat çeken Müfit Tennioğlu, bu konuda yatırımcı Nuri Üysen’den en kısa zamanda 5 yıldızlı otel projesine de el atmasını rica etti.
Dünya’nın değişim sürecinde olduğunu belirten Tennioğlu, değişimle birlikte bölgemizin de mega projelerle ayak uydurması gerektiğine vurgu yaptı.
Prime Mall’in bulunduğu nokta ile karşısında üniversite ve adliye sarayının bulunduğuna dikkat çeken İTSO Başkan Vekili Müfit Tennioğlu, kavşak ve trafik düzenlemesi için Prime Mall yönetiminin proje desteğinde bulunulması gerektiğine de vurgu yaptı.
Türkiye-Suriye arasında vize sorununun da kalmamasının ciddi bir ekonomik potansiyeli de sevinçle karşıladıklarını belirten Tennioğlu, mevcut ekonomik potansiyeli bir güce çevirmenin önemine de işaret etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet