Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tugay Komutanı Kılınç’tan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e iade-i ziyarette bulundu.

Tugay Komutanı Kılınç’tan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Yerel   A+a-

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Garnizon ve 39.Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç’a görevinde başarılar temennisinde bulundu.
Başkan Seyfi Dingil, kamu kurum ve kuruluşlarıyla her zaman diyalog içerisinde olduklarını belirterek, "Hepimizin amacı ülkemize, milletimize hizmet etmektir. İskenderun her anlamda gelişmekte olan bir şehirdir. Sizler de vatandaşlarımızın huzur güvenlik noktasında cansiperane görev yapıyorsunuz. Allah vatanı için milleti için görev yapan tüm Mehmetçiklerimizi korusun" şeklinde konuştu.
Sohbet ortamında süren ziyarette, güzel temennilere teşekkür eden 39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Alparslan Kılınç ise belediye başkanlarımıza ziyaretlerde bulunduklarını belirterek,” Halkımızın huzur ve güvenliği bizler için çok önemlidir. Bu anlamda bizler gece gündüz demeden görevimizin başındayız. Ülkemiz, milletimiz ve bayrağımız için canla başla her türlü fedakârlığa hazırız.” diye konuştu.
Ziyaret sonunda Başkan Seyfi Dingil günün anısına Garnizon ve 39.Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç’a anı plaketi verdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar