Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP Adayı Şahutoğu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

“Muhtarlarımız Ortak Paydaşlarımızdır”

CHP Adayı Şahutoğu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Politika   A+a-

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’in de katılım gösterdiği kahvaltıda, İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Zafer Kıvrak, CHP İskenderun İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Dr. Muhsine Korkmaz, Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu ve mahalle muhtarları hazır bulundu.
Şehrin yönetiminde muhtarların çok aktif rol alacağını vurgulayan Başkan Adayı Şahutoğlu; “İskenderun’u yönetme iradesinde bizim ortak paydaş olarak gördüğümüz, birlikte yönetme arzusunda, beraber hareket edeceğimiz, fikir birliği içinde olduğumuz muhtarlarımızı ağırlamaktan büyük bir onur duyuyorum. Çünkü muhtarlarımız, demokrasimizin ve sivil toplum hayatımızın en önemli temsil kurumlarıdır. İnsanlarımıza uzanan ellerdir. Toplumun sıkıntılarını, dertlerini, insanlarımızın ihtiyaç ve gereksinimlerini en iyi bilen ve çözümü noktasında en çok çaba sarf eden kitlelerdir.
Belediye aldığımız takdirde ki, yaptığımız saha çalışmalarında bunun emarelerini görüyoruz, çok ciddi teveccühle karşılaşıyoruz. Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle İskenderun Belediyesini alacağız. Kazandıktan sonra bu şehrin yönetiminde sizlerin çok aktif rol alacağını, birlikte hareket edeceğimizi söylemek istiyorum. Zaten bu süreci yürütme aşamasında sizlerle olan diyalogumuzu, fikir alışverişimizi biliyorsunuz. Bundan sonraki süreçte yönetici noktasında çok daha etkin şekilde hayata geçireceğiz” diye konuştu.
Önümüzdeki yerel seçimlerin öneminden söz eden Şahutoğlu; “Bu seçim bir siyasi parti seçimi değil. Bu seçim İskenderun’u ve Hatay’ı yönetecek kadroların seçimi, bir hizmet seçimidir. Dolayısıyla bizler hangi partiye gönül vermişsek verelim bu seçimde biz kendimizi temsil edecek, İskenderun’u yönetecek, Hatay’ı yönetecek, yönetirken de herkese kucak açacak, sahip çıkacak, insanları ayrıştıran, ötekileştiren değil kucaklayan, birleştiren, rahat ulaşılabilir bir belediye başkanı seçeceğiz.
El birliğiyle, gönül birliğiyle hareket edeceğiz. En büyük hedefimiz, bu şehirde huzur içinde yaşamak. Birliğimizin, dirliğimizin bozulmaması için birlikte hareket etme ve birlikte modern bir kentte yaşama arzusundayız. Adeta ölü toprağı serpilmiş kentimize dinamizm kazandırmamız lazım. Bu anlamda Hatay Büyükşehir Belediyemizle birlikte çok önemli projelerimiz var. İskenderun’u yeniden ticaretin merkezi, sosyal hayatın canlı olduğu cazibe merkezi haline getireceğiz” derken İskenderun’un 45 mahallesine eşit, hakkaniyetli, kaliteli hizmet götüreceklerinin altını önemle çizdi.
Hatay Milletvekili Suzan Şahin ise; “Şehirde neler olup bitiyor en iyi siz biliyorsunuz. Yılmaz kardeşim 10 yıldır siyasette ve aday olacağını bilmeden 3 yıldır adaylığını açıklamış ve halkla, sokak sokak, ev ev buluşmuş, taleplerini dinlemiş ve elinden geleni yapmaya çalışmış, ter dökmüş terinizi koklamış bir adam. Bu şehri gerçekten seviyor, siyaseten değil. Şehri ve şehirde yaşayanları seviyor ve hak ettikleri gibi yaşamalarını istiyor. Kentin vizyon sahibi olmasını istiyor, bunun için çaba gösteriyor. Bu şehirde huzur ve mutluluk istiyoruz. İşi bilenin o koltukta oturmasını istiyoruz. Artık bu kentin yüzü gülsün istiyoruz. Siz d ortak edin ortak olun. Gelin Yılmaz kardeşinizi Hatay Büyükşehir Belediyesine, Büyükşehir Belediyesini Yılmaz kardeşinize ortak edin, yönetime ortak olun” şeklinde konuştu.
Daha sonra söz alan muhtarlar da, Yılmaz Şahutoğlu’nun samimiyetine inandıklarını ifade ederek, başarılar dilediler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş