Skip Navigation Links

'Ceketimi Assam Kazanırım' Dönemi Kapanmıştır!!!

Hatay’ın Arsuz ilçesinde AK Parti’den belediye başkan adayı olan tecrübeli belediyeci Necim Bozkurt’a destek büyüyerek devam ediyor.

'Ceketimi Assam Kazanırım' Dönemi Kapanmıştır!!!Web
TV

Politika   A+a-

Gönüllü destek verenlerle birlikte geçtiğimiz günlerde Akçalı Mahallesi’nden Ekrem Murt’un önderliğinde AK Parti’ye katılım gösteren yaklaşık 150 kişiye ilave olarak Pazar günü de büyük bir coşku ve heyecanla yaklaşık 120 kişi daha partiye üye olmak üzere AK Parti Arsuz İlçe Teşkilatı’na gittiler.
 
Bilindiği üzere Ekrem Murt, CHP Hatay İl Disiplin Kurulu Üyeliğinden ve parti üyeliğinden istifa ederek, partinin aday belirleme yönteminden rahatsızlığını ifade etmiş, ilan edilen adaya da tepkisini göstermişti.
Araçlarıyla konvoy halinde AK Parti Arsuz İlçe Teşkilatı’na giden vatandaşları İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt ve partinin yönetim kurulu üyeleri alkışlarla karşıladılar.
Soğuk havada sıcak ve samimi bir hava yaratan katılım törenine katılan vatandaşlar, Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt ve teşkilat üyeleriyle kucaklaştılar.
 
AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, partiye üye olmak ve Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a açık destek vermek için gelen vatandaşlara teşekkür ederken, Arsuz’u güzel yarınlara hep birlikte taşıma sözü verdi.
Partisinden ve görev yaptığı il disiplin kurulu üyeliğinden istifa ederek AK Parti’ye geçen ve ikinci dalga üye katılımı desteği veren Ekrem Murt, Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a destek olmak amacıyla kendisine destek veren herkese teşekkür ederken, Arsuz’u güzel bir geleceğin beklediğini söyledi. Ekrem Murt, “biz bu yarışı kazanacağız ve kazanmak için varız” diyerek de iddalı konuştu.
 
Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt da yaptığı konuşmada, kendisini destekleyen vatandaşlara teşekkür ederken oldukça duygulu ve mutluydu.
Konuşmasının en önemli cümlesini söylerken oldukça iddialı bir çıkış yapan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, ‘Ceketimi assam kazanırım’ anlayışı ve döneminin sona erdiği bir seçim sürecinin içinde olduklarını ve şahsına artarak devam eden desteğe teşekkür etti.
 
Törenin ardından açıklama yapan Necim Bozkurt şöyle dedi:
Arsuz’u hep beraber güzel bir geleceğe taşıyacak olan inancımız, birlikteliğimiz, gelecek nesillere örnek olacak kadar büyük bir anlam ifade etmektedir.
 
Çocuklarımıza güzel bir gelecek vaadimizin, güçlü birliktelikler ve katılımlarla büyük bir coşku ve heyecan yaratması azmimizi fazlasıyla katlamakta, sorumluluğumuzu artırmaktadır.
 
Bu bağlamda; Akçalı ve Beyköy Mahallelerimiz’den daha önce katılım gösteren kardeşlerimize ilave olarak yeni katılan herkese, bu birlikteliğin büyümesine güç ve katkı veren Ekrem Murt kardeşimin şahsında çok teşekkür ederiz.
Arsuz’u hak ettiği güzel bir geleceğe taşıyacak bu birlikteliğimizde sorumluluğumuzun farkında olarak iktidar yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
Arsuz’u birlikte güzel bir geleceğe taşıyacak, gelecek nesillere mutlu, huzurlu, bereketli bir kent bırakmak için çalışacağız.
Biz Çalışacağız Hizmetlerimiz Konuşacak…”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet