Skip Navigation Links

Kurtoğlu Teras Kat Hizmete Girdi..

Hatay'ın vazgeçilmez tatlarından biri olan Belen tavanın, 50 yıldır tek adresi olan Kurtoğlu Resturant, 600 kişilik teras katını hizmete açtı.

Ekonomi   A+a-

Hatay’ın vazgeçilmez tatlarından biri olan Belen tavanın, 50 yıldır tek adresi olan Kurtoğlu Resturant, 600 kişilik teras katını hizmete açtı. Yazın sıcaklığında yemeklerini serin serin yemek isteyen aileleri bekleyen Kurtoğlu Resturant, muhteşem lezzet ve havasıyla sizleri bekliyor.

Belen denilince akla gelen ilk isim belen tavayla özdeşleşmiş Kurtoğlu Resturant, yaklaşık bir buçuk aydır devam eden teras katının çalışmalarını bitirerek hizmete açtı.
Yazın sıcaklığından kurtulup serin ve temiz bir havada yemek yemek isteyenler için bire bir olan Kurtoğlu Resturantın teras katı faaliyete girmesiyle, müşterilerin memnuniyeti Gazi ve Cabbar Kurtoğlu’nu mutlu ediyor.

Belen Kurtoğlu Resturant’ın ortaklarından Gazi Kurtoğlu “ Daha çok istihdam yaratmak, yaz sıcaklarında Belen’in serin temiz havasında müşterilerimizi ağırlamak adına teras katımızı açtık. Bizim yoksa aşağıda yeterince yerimiz vardı. 3–5 kişiye daha fazla iş olanağı sunmak için böyle bir yer yaptık ve güzelde olduğunu düşünüyorum” diyen Gazi Kurtoğlu, birde çocuklar için oyun parkının en kısa sürede teras katında yerini alacağını belirtti.

Yılların değişmeyen lezzetiyle, teras katının açılmasıyla doğayı yemeği bir arada sunan Kurtoğlu Resturant ortağı Gazi Kurtoğlu herkesi bu güzel yerlerine beklediğini söyledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet