Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kilis Kültür Derneği’nde Coşkulu Karşılama!

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya sevgi seli

Kilis Kültür Derneği’nde Coşkulu Karşılama!

Politika   A+a-

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanan Tosyalı, Kilis Kültür Derneği ziyaretinde kalabalık bir grubun sevgi gösterileriyle karşılandı.
İskenderun’a dair projelerini anlatan Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Her mahalleye cocuk kulüpleri kazandıracağız” diyerek müjde verdi. Çocukların rahatça, gönüllerince vakit geçirebilecekleri mekanlara ihtiyaç olduğunu aktaran Tosyalı, “Kadınlarımız için de her mahallede eğitim merkezleri konuşlandıracağız. İskenderun’da asfalt olmayan tek yolumuz kalmayacak. Çukur sorununa son vereceğiz. İskenderunumuz tertemiz olacak” dedi.
Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Mart ayının başında projelerin açıklanacağını belirterek, “Sizlerden iyi bir skor bekliyoruz. Burada ben değil İskenderun kazanacak, hepimiz kazanacağız” diyerek, Kilis Kültür Derneği’nden ve çevrede toplanan mahalle sakinlerinden destek istedi.
Tosyalı’nın konuşması sık sık kalabalık grubun alkışlarıyla kesildi. Ve “Güvenin adı Fatih Tosyalı” sloganlarıyla tam destek gördü. Tosyalı, gösterilen ilgiyi teşekkür ederek, “İskenderun en güzel hizmetleri hakediyor” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar