Skip Navigation Links

Projelerde Kadınlar Ön Planda Olacak

AK Parti Hatay Kadın Kolları Başkanı Sara Gök, Arsuz Kadın Kolları Başkanı Leyla Aslan ve geçmiş dönem Kadın Kolları Başkanı Kübra Kırboğa,

Projelerde Kadınlar Ön Planda Olacak

Politika   A+a-

yönetim kurulu ve gönüllü çalışanlarla birlikte Arsuz’da mahalle gezilerini sürdürüyor.
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ile Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a destek isteyen Kadın Kolları heyetinin, Tülek Mahallesi’nde sac ekmeği yapan kadınlarla sohbeti renkli görüntülere sahne oldu.
 
Kırsal bölgelerde hala yaygın olarak devam eden, sofraların vazgeçilmez lezzeti odun ateşinde sac ekmeğini yapan kadınlara yardımcı olan Kadın Kolları heyeti, Hatay Büyükşehir için İbrahim Güler’e, Arsuz Belediyesi için de Necim Bozkurt’a verilen desteğe teşekkür ettiler.
Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Arsuz Belediyesi’nin tüm projelerinde kadınların özel ve önemli bir yeri olacağına dikkat çeken Sara Gök, Hatay’ın tüm ilçelerinde kadını önemseyen, özel kılan, kadın eli değen projelerle güzelleşeceğini söyledi.
 
 
Tülek Mahallesi’nde geleneklerini, örf ve adetlerini sürdüren kadınların sosyal hayatta yerini alabilmeleri için meslek edindirme kursları ve teşvik müjdelerini veren Sara Gök, “günün her anını yoğun yaşayan, tarlada, bahçede, evde emek veren kadınlar her zaman baştacı edilmeye devam edecektir. Kızlarımız eğitimlerini sürdürürken Türkiye’nin aydınlık geleceği nesilleri bilimin ışığında yetiştirecekler” dedi.
AK Parti Hatay Kadın Kolları Başkanı Sara Gök, her mahallesi cennetten bir köşe olan Arsuz’un makus talihini değiştirmek, gelecek nesillere eserler bırakmak için Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Arsuz Belediyesi’nin AK Parti’li olmasının önemine vurgu yaptı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet