Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun ve Arsuz’da Fark Yaratan İki İsim…

İskenderun ve Arsuz CHP Meclis üyeliği kesin olmayan listeler açıklandı.

İskenderun ve Arsuz’da Fark Yaratan İki İsim…

Politika   A+a-

Haşim Sağır ile Fatin Bereketoğlu, bölgede toplumsal dinamiklerin merkezinde önemli iki kanaat önderi.
CHP Arsuz listesinde beşinci sırada yer alan Haşim Sağır, bölgede tüm sosyal sorumluluk projelerine katkı veren tam bir eğitim gönüllüsü başarılı bir işadamı. Halkla bütünleşmiş, çok sevilen bir isim olan Haşim Sağır, CHP Arsuz belediye meclis üye listesinin fark yaratan önemli isimlerinden. Bölgede gönülleri fethetmiş önemli bir isim olan Haşim Sağır, yapıcı, birleştirici, toparlayıcı özelliklere sahip. Haşim Sağır, zamanda Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD) yönetim kurulunda görev yaparken, aynı zamanda dernek üyelerinin kurduğu ATSİAD AŞ’nin yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütüyor.
CHP İskenderun Belediye Meclis Listesi’nin 13’ncü sırasında yer alan Murat Fatin Bereketoğlu de bir çok meziyeti olan önemli bir isim. Emekli bankacı, uluslar arası ticaretle uğraşıyor, uzun yıllardır İskenderun Belediyesi Musıki Cemiyeti’nin kurucularından ve yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Udi… Ud’uyla musıki cemiyetinde aktif olan Fatin Bereketoğlu, Türk Sanat Müziği’nin bölgede sevilmesi ve yeteneklerin keşfedilmesinde öncü isimlerden birisi.
Fatih Bereketoğlu, aynı zamanda Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD) yönetim kurulunda Genel Sekreterlik görevini yürüterek, bölge sanayicisi, ticaret erbabı ve ekonomik gelişmelerin nabzını tutan önemli bir isim.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş