Skip Navigation Links

Bu apartmanda yaşamak ayrıcalık olacak!

Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülerek planlandığı apartmanda oturacak olanların büyük bir ayrıcalığa sahip olacaklarına dikkat çeken İbrahim

Ekonomi   A+a-

Avrupa Mimarı Kültürü’nü İskenderun Pınarbaşı Caddesi üzerinde yaptırdığı apartmanda yerleştiren İbrahim Nas, Avrupalı’nın önem verdiği sağlamlık, rahatlık ve huzurlu bir mekan uyumu bütünüyle uygulamış durumda. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülerek planlandığı apartmanda oturacak olanların büyük bir ayrıcalığa sahip olacaklarına dikkat çeken İbrahim Nas:
Bu apartmanda yaşamak ayrıcalık olacak!
İskenderun’un önümüzdeki birkaç yıl içerisinde devam eden ve bitmek üzere olan yatırımlar nedeniyle önemli bir nüfus artışı ile karşı karşıya geleceği öngörüsü nedeniyle inşaat sektörü hiç durmadan ilerliyor.
Almanya’da tekstil sektöründe uzun yıllar faaliyet gösterdikten sonra emekliliğin tadını çıkarırken İskenderun’a katkı sunmayı hedefleyen İbrahim Nas, Avrupa mimari kültürünü İskenderun Pınarbaşı Caddesi üzerinde yaptığı apartmana yerleştirmiş durumda.
Depreme dayanıklılığın konforun ve her türlü kullanım kolaylığının en ince detayına kadar düşünüldüğü inşaat, yakında bitiyor.
İbrahim Nas, büyük emekler ve ince düşüncelerle planlanan inşaatın yakında biteceğine vurgu yaparken, apartmanda oturacak olanların aynı zamanda büyük bir ayrıcalığa sahip olacaklarını söyledi.
175 ve 185 metrekarelik dairelerin 3 oda 1 salon olarak planladığını ve mutfak ile salonun iç içe olmasının yanısıra, mutfağın geniş balkonla bağlantısının özellikle düşünüldüğüne dikkat çeken İbrahim Nas, “Avrupalı bildiğiniz gibi boşa para harcamayı sevmiyor. Herşeyi çok ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Bir gayrimenkulü almadan önce gelecekte sağlayabilecek kazancı veya zararı hesaplıyor. Çalışkan oldukları kadar oldukça rahatlarına düşkünler. Biz de binamızı planlarken bunlara dikkat ettik. Avrupa standartları ölçüsünde, Herşeyin ince ayrıntılara kadar düşünüldüğü bir bina tasarladık. Her dairede salon ve mutfak iç içe ve balkonla bağlantılı servis kolaylığı sağlıyor.

Daha havadar ve keyifli bir ortam sunuyor. Ebeveyn banyosu, iki tuvalet ve iki banyo, doğal gaz tesisatı, beyaz eşya tesisatları bol seçenekli düşünüldü. Aynı zamanda klima, telefon ve internet tesisatları da hazır durumda. Asansörlü ve apartman havalandırma boşluğu oldukça geniş tasarlanırken, sakinlerin huzur ve rahatlığı planlandı. Binada izolasyon uygulanarak, kış ve yaz aylarında maksimum enerji tasarrufu sağlanması düşünüldü. Avrupalı inşaatta neye özen gösteriyor ve dikkat ediyorsa hepsini binamızda uyguladık.” Dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet