Skip Navigation Links

En Büyük Projemiz İskenderun Halkı ile Buluşmak

İskenderun Belediye Başkan adayı Mete Aslan, İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

En Büyük Projemiz İskenderun Halkı ile Buluşmak

Politika   A+a-

 15 yıl üç dönem İskenderun Belediye Başkanlığı yapan Mete Aslan, İskenderun’a hizmet etme yolunda, halkın isteği ve kendisinin de gördüğü lüzum üzerine Demokrat Partiden Belediye Başkanı olmak için aday olduğunu söyledi.
Adaylık süreci ve projeleri hakkında İTSO yöntemine bilgiler veren Mete Aslan, “Üç dönem bu memlekete hizmet ettik. Kendimi yaşlı olarak görmüyorum. 2009 yılından siyasete ara verdik. Ben yine bu memlekette yaşıyorum. Tek amacım bu memlekete hizmet etmek. Diğer adaylarımızda hepsi birbirinden değerli insanlar, Bizler şehir olmanın şartlarını yerine getirmek, İskenderun’u hak ettiği noktaya taşımak için yapmış olduğumuz istişareler neticesinde bu yola çıktık. Tek amacımız ve en büyük projemiz İskenderun halkını kucaklaştırmak, İskenderun halkımızı birleştirmektir. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, İskenderun’u hak ettiği noktaya taşımayı arzu ediyoruz. Benim işim Belediyecilik, Bilgi, birikim tecrübem var. Bu konuda hala kendimi iyi hissediyorum ve İskenderun halkına hizmet edeceğime inandığım için bu yola sizler adına çıktım. İTSO şehrimizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri. İTSO birleştirici bir güce sahip. Bu vesile ile İTSO yönetimine de bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın. İskenderun’un il olması için her zaman mücadele ettiğimi her kes bilir. Bundan sonra da il konusunda birlik ve beraberlik içerisinde elimden geldiğince mücadele edeceğim” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İskenderun’a 15 yıl süre ile başarılı bir şekilde hizmet veren Belediye Başkanımız Mete Aslan’a çıkmış olduğu bu yolda şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına başarılar diliyoruz. Belediyecilik noktasında geçmiş dönemden gelen bilgi birikim ve tecrübeleriniz var. Bu bölgenin sorunlarını en iyi bilenlerdensiniz, İnşallah bu uğraşlarınız zayi olmaz, İskenderun’un menfaatlerine olan her türlü projelerin yanında olduğumuzu ifade etmek isterim. Seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
İskenderun Belediye Başkan adayı Mete Aslan’ın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Sanem Akpınar, Yusuf Yılmaz, Hıdır Güneş yer aldılar.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet