Skip Navigation Links

Kadınlar Savaş ve Şahutoğlunu Bağrına Bastı

Savaş; 'İskenderun'a Hizmetin Kralını Yapacağız'

Kadınlar Savaş ve Şahutoğlunu Bağrına Bastı

Politika   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Kadınlar Dayanışma Grubu tarafından organize edilen kahvaltıya katılım gösterdi.
 
Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen kahvaltı bu yıl Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş önderliğinde düzenlendi.
Vera Restoranda gerçekleştirilen kahvaltıda kısa bir açılış konuşması yapan Kadınlar Dayanışma Grubu Başkanı Emine Bayrakçı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve katılan tüm bayanlara teşekkür etti.
 
Daha sonra söz alan Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, insan değerleri üst düzeyde olan herkesi kucaklayan, kimseyi dışlamayan, herkese eşit hizmet götüren, yaradılanı yaradandan ötürü baştacı eden zihniyeti İskenderun’a hakim kılacaklarını vurgulayarak; “En büyük projemiz, birliğimiz, huzurumuz, barışımız ve kardeşliğimiz olmalıdır. İskenderun’un hak ettiği hizmetleri size ulaştırmak için bizler büyükşehir belediyemizin katkıları ve işbirliğiyle hem İskenderun’da hem büyükşehirde aynı ekibin insanları olarak bu belediyeyi kazanmak için mücadele ediyoruz. Bu mücadele sürecinde de sizlerin katkısı ve desteğini bekliyoruz” diye konuştu. Kadınlar hayattaki önemine de vurgu yapan Şahutoğlu; “Kadının olduğu yerde hayat vardır, güzellik vardır, güzel eserler vardır. Bizler sizlerin eserleriyiz” dedi ve kadınlardan büyük alkış aldı.
 
Daha sonra söz alan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 31 Mart 2019’da yapılacak seçimlerin genel seçim olmadığını hatırlatarak; “Bunu kimse genel seçim havasına sokmasın. Burada siz belediye başkanlarını seçeceksiniz. 5 yıl boyunca sizi taşıyacak insanı seçeceksiniz. Bu taşıyacağınız insanın milletin gönlünde taht kurabilecek bir insan olması lazım, yalan söylememesi, hırsızlık, ahlaksızlık ve yolsuzluk konusunda arınmış olması lazım ve taşıyacağınız insan sizi yönetebilecek kapasitede olması lazım.
Biz 10 yıldır adaletli ve eşit bir şekilde bu şehre hizmet ettik. Kimsenin diline, dinine, ırkına, mezhebine, geldiği şehre, oturduğu mahalleye, tutmuş olduğu siyasi partiye göre davranmadık. Biz Hatay halkını bir ve bütün tutmak için uğraştık. Hatta 7 yıldır bu savaşın gölgesinde Suriyelilerle birlikte yaşarken psikolojik, sosyolojik ve ekonomik sıkıntılara rağmen Hatay’ı bir bütün tutmak için uğraştık. Hep birlikte bunu başardık. Daha işimiz bitmedi. Hatay'ın gerçekten de birliğe, bütünlüğe ihtiyacı var. Çünkü Hatay öksürürse Türkiye öksürür. Bu nedenle sadece Hatay'da değil İskenderun'da da güvenilir bir insana ihtiyaç var. Akıllı, gönlü zengin tüm İskenderun'u kucaklayacak, dağ bandından denize kadar insanlarımızı eşit ve adaletli bir şekilde yönetecek bir insana ihtiyaç var. Bizim adayımız bu kriterleri üzerinde barındıran bir isim. Bu kardeşimizin eline, diline, zihnine kefiliz” diye konuştu.
 
Son 5 yıldır İskenderun’un müthiş kötü yönetildiğini öne süren Savaş; “Kaldırımdan başka bir şey yapılmadı. Bizim İskenderun için çok önemli projelerimiz var. Karaağaç bitiminde çok güzel bir Spor Tesisi, Sosyal Tesis, Kültür Merkezi ve aynı zamanda 100 dönümlük Expo alanı yapacağız” dedi.
 
Rakiplerinin kendisi üzerinden politika yaptıklarını da ifade eden Savaş; “Kaldırımdan öte hizmet yapamamış olanlar bizim yaptıklarımıza çamur atıyor” dedi.
 
Doktorların insana ve insanlığa hizmet etmek için uğraştıklarının altını çizen Savaş; “Adayımızın değerli zamanını İskenderun'a vereceğini İskenderun’u ihya edeceğini biliyorum. Hayalleri büyük projeleri büyük. Bütün kaldırımları altından yapabilirsiniz pırlanta ile süsleyebilirsiniz ama bir şehirde huzur yoksa o şehirde yaşamanın bir anlamı yok. Bu nedenle bizim parolamız önce huzur sonra bu şehre hizmettir. Biz abi kardeş söz veriyoruz İskenderun'a hizmetin kralını yapacağız. İskenderun'a el ele bütün hemşirelerimizle birlikte kimsenin rengine bakmadan, hangi parti oy verdin demeden, bu şehrin gelişmesi için yüreği atan bütün hemşirelerimizle el ele kol kola bu şehri yönetmeye adayız. Var mısınız?” derken kadınlarda alkışlarıyla Savaş ve Şahutoğlu’na destek verdi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet