Skip Navigation Links

Arsuz Turizm Meslek’ten Anlamlı Proje

Bir günlük de Olsa Sen de Gönül Ver…

Arsuz Turizm Meslek’ten Anlamlı Proje

Eğitim   A+a-

‘Sen de gönül ver’ sloganı ile yola çıkan Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Hatay Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan bakıma muhtaç vatandaşların morallerini yükseltmek ve yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla anlamlı bir ziyaret düzenledi.
Hatay Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gerçekleştirdikleri ziyarette amca ve teyzeleriyle tek tek oturarak karanfil ve kendi elleriyle yaptıkları tatlı ve pastaları ikram eden Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, bir gün de olsa yaşlılığın ve yalnızlığın ne demek olduğunu uygulamalı olarak öğrendiler. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, yaşlıların gördükleri ilgiye teşekkürü gözyaşlarına sebep oldu.
Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Kurtar, “ Öğrencilerimize yaşlı, bakıma, ilgi ve sıcak bir dost elini özlemle gözleyen ve ilerde bizim de yaşlayabileceğimiz bu durumu fark ettirip büyüklerine yaklaşım konusunda yön verebilmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin amca ve teyzeleriyle oluşturdukları tablo amacımıza ulaştığımızı gösterdi. Bu ziyaretin gerçekleşmesinde katkılarından dolayı başta Okul aile birliğime ve Arsuz Belediyesine teşekkür ederim.”
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet