Skip Navigation Links

Ahmet Avcı “Biz Bitti Demeden Bitmez”

Ahmet Avcı, Dörtyol Belediye Başkan Adaylığını açıkladı.

Ahmet Avcı “Biz Bitti Demeden Bitmez”

Politika   A+a-

Yaptığı basın açıklamasıyla Dörtyol Belediye Başkan Adayı olduğunu açıklayan Avcı, hangi partiden aday olacağını ilerleyen günlerde yapacağı açıklama ile duyuracağını belirtti.
Dörtyol Talay Düğün Salonunda düzenlediği basın açıklaması ile adaylığını açıklayan Ahmet Avcı yaptığı konuşmada;
“Kıymetli hemşehrilerim ve çok değerli gönül dostlarım; sizleri selamların en yücesi olan Allah’ın selamı ile selamlıyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sözlerime başlamadan önce İstanbul da helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum.
Kıymetli Dörtyol'lu Hemşehrilerim; Değerli Basın Mensupları; Sosyal medya da dünden itibaren paylaştığımız gibi, Dörtyol Belediye Başkan adaylığımız, ‘biz bitti demeden bitmez’ demiştik ve hala aynı düşüncedeyiz.
22 yıl Dörtyol belediyesinde, toplamda 30 yılı aşkın belediyecilik tecrübemle Dörtyol’un sorunlarını yakinen bilen bir kardeşiniz olarak, yaşadığım ekmeğini, aşını yediğim şehrime Dörtyol'uma hizmet etmek, bu şehri modern yaşanabilir bir şehir haline getirmek, hemşehrilerimi huzurlu, mutlu ve refah seviyesi yüksek bir şehre kavuşturmak için yola çıktım.
Parti ayrımı gözetmeksizin, Dörtyol’da yaşayan herkesi, her kesimi kucaklayan bir anlayışla şehrimizi yönetmeye talip oldum.
Allah'a şükürler olsun ki, bu şehirde doğmuş ya da doğmamış fakat bu şehirde yaşayan tüm hemşerilerimin samimi, yürekten teveccühlerine şahit oldum.
Fakat ne yazık ki, bir müddet mensubu olduğum partinin İl Başkanı Ali Seçer “Ben Dörtyol doğumlu olmayan birini aday yapmam, adayım kaybetse bile Dörtyol'lu olsun” diyerek Dörtyol da yaşayan tüm kesimleri mikro milliyetçi, bağnaz bir söylemle zan altında bırakmıştır.
Ben bu yanlış ve art niyetli söylemlere rağmen, şehrim insanı adına, hizmet adına, parti mücadeleme devam ettim.
Bu mücadelemin asıl hedefi asla makam sahibi olmak değildi. Biz en mühim makamın gönüllerdeki makamlar olduğunu bilmekteyiz.
22 yıllık Dörtyol Belediyesinde ki hizmetlerimde Dörtyol da doğmuş yada doğmamış hiç kimseyi ayırt etmeden sen yerli, sen yabancı demeden, aynı güler yüzle, aynı samimiyetle hizmet etmeye çalıştım.
Biz biliyoruz ki; bir şehrin belediye başkanı seçildiği andan itibaren parti rozetini çıkartır. Nerede doğmuş, hangi partiye çalıştığına bakmadan o şehirde yasayan tüm hemşehrilerine gönülden hizmet eder.
Biz bu zihniyetle, bu anlayışla Dörtyol belediye başkanlığına talip olduk.
Bizler böyle düşünürken, maalesef bazı partilerin üst yöneticileri Ali Seçer başta olmak üzere yerli yabancı bu şehirde doğmuş doğmamış şeklinde halkı ayırarak bu şehirde huzur iklimini bozmaya teşebbüs etmiştir. Ben bir evladınız olarak Dörtyol da doğmamış olabilirim. Ancak bu benim tercihim değildi. Benim tercihim olan Dörtyol da yaşama hakkını tercih
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet