Skip Navigation Links

Gençlik Kanına Sevgisini Kattı

14 Şubat Sevgililer Gününde İskenderun Anıt Alanındaki Kızılay Kan Merkezinde kan bağışı etkinliği düzenleyen

Gençlik Kanına Sevgisini Kattı

Sağlık   A+a-

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü, “Biz Bitti Demeden Bitmez” dedi ve gönüllü gençleriyle ünite ünite kan bağışı yaptı.
Türk gençliğinin her zaman sağlıklı yaşam bilinci ile hareket ettiğine inanan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü, kış aylarında yaşanan kan bağışındaki düşüş sebebi ile büyük çaplı ve kalabalık bir kan verme etkinliği düzenleyerek önemli bir noktaya parmak bastı. 14 Şubat saat 14.00 itibari ile gerçekleşen kan bağışlama etkinliğinde “Kan Verene Gül ‘Ü’ Verin” sloganı ile kan vermeye gelen gönüllü gence gül dağıtıp gülümseten İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü hava şartlarına rağmen bu kutsal görevden geri durmadı. KYK Muhyiddin İbni Arabi Erkek Yurdu gönüllü geçlerinin de severek desteklediği bu etkinlik 14 Şubat Sevgililer günü ruhuna uygun, ancak ülke sevgisi ile harmanlanmış olarak gerçekleştirildi.
Konu hakkında açıklamada bulunan ve en büyük sevginin ülke sevgisi olduğuna dikkat çeken İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“ Bizler Gençlik Merkezi olarak gençlerimizin her zaman vatanları zor durumda olduğunda elini taşın altına koymasını bilen ve bunun için harekete geçen bir gençlik olduğunu biliyoruz. Bu nedenle kış mevsiminde düşüş yaşanan kan bağışlarındaki kan ihtiyacını gidermek adına kan bağışı etkinliği Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından bizlere iletildiğinde İskenderun gençliğinin üstüne düşeni yapacağından hiç şüphemiz yoktu. Nitekimde gönüllü gençlerimiz vatanları için gerekirse kanlarını bağışlayacaklarını bir kez daha göstermiş oldular. 14 Şubat sebebi ile kan veren gençlerimize gül dağıtarak onları gülümsetmekte günün anısı adına güzel bir hatıra oldu. Bunun için katılım sağlayan tüm gönüllü gençlerimize teşekkür ediyor, Türk Gençliğine yakışır bir şekilde kan bağışı yaptıklarını için onlarla gurur duyduğumuzu belirtmek istiyorum .”Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet