Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sevgi Gününde, Vatandaşlardan Şahutoğlu’na Sevgi Seli

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkanı Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, esnafların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Sevgi Gününde, Vatandaşlardan Şahutoğlu’na Sevgi SeliWeb
TV

Politika   A+a-

 Şehit Pamir Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkanı Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, esnafların yoğun ilgisiyle karşılandı.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, belediye başkan aday adayları, İskenderun Belediyesi eski Başkanı Yusuf Civelek, Kadın Kolları Başkanı Muhsine Korkmaz, Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu, belediye meclis üyesi aday adayları, kalabalık partili topluluğu ve eşi Cavide Şahutoğlu eşliğinde ziyaretlerini gerçekleştiren Şahutoğlu, samimi ve doğal tavırlarıyla esnaftan ve çarşıda karşılaştığı vatandaşlardan büyük takdir topladı.
14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla esnaf ve vatandaşların Sevgi Günü’nü kutlayarak karanfil dağıtan Şahutoğlu, İskenderun’un sevgi kenti olacağını vurguladı.
Şahutoğlu ilk olarak, toplandıkları CHP İlçe Binası önünde eşi Cavide Şahutoğlu, Kadın Kolları Başkanı Dr. Muhsine Korkmaz ve kadın üyelere karanfil dağıtarak günlerini kutladı.
Şahutoğlu ve beraberindekiler daha sonra Şehit Pamir Caddesi üzerindeki esnafları tek-tek ziyaret ederken, vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı.
Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nu tanıdıklarını, dürüst, samimi ve yardımsever kişiliğiyle zaten çok sevdiklerini dile getiren esnaf ve vatandaşlar, kendisini belediye başkanlığı makamında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade ettiler ve başarılar dilediler.
Esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Şahutoğlu, gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür etti. Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal sıkıntıların vatandaş nazarında yarattığı tahribatı ve sorunların hat safhada olduğunu çok iyi bildiklerini kaydeden Şahutoğlu, belediyenin imkanları en doğru şekilde İskenderun halkının menfaatine kullanacaklarının sözünü verdi.
Şahutoğlu; “Hayatta her şeyin sevgiyle başladığını biliyor, sevgiyle devam etmesi arzusuyla hareket ettiğimizi her zaman söylüyoruz. İskenderun’un da bir barış, kültür, kardeşlik ve medeniyet şehri olduğunun farkındayız. Bu şehrin tarihi mirasına uygun olarak herkesin birbirini kucaklaması, birbirine sarılması, birbiriyle sevgiyle buluşması adına bugün Sevgililer Günü nedeniyle çalışmalarımıza start verdik. Herkesin Sevgililer Gününü kutluyorum. Sevgiyle kalalım” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sevgi Gününde, Vatandaşlardan Şahutoğlu’na Sevgi Seli videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş