Skip Navigation Links

'Çevreye Saygılı Bir Seçim Kampanyası Yürüteceğiz'

Dörtyol Belediye Başkan Adayı olan İnşaat Mühendisi Metehan Duduoğlu 14 Şubat 2019 Perşembe günü gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

'Çevreye Saygılı Bir Seçim Kampanyası Yürüteceğiz'

Yerel   A+a-

Millet İttifakı'nın İyi Parti'den Dörtyol Belediye Başkan Adayı olan İnşaat Mühendisi Metehan Duduoğlu 14 Şubat 2019 Perşembe günü gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Hatay Gazeteciler Cemiyeti Dörtyol Temsilciliği ve İlkkurşun Gazetesini ziyaret eden Millet İttifakı İyi Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Metehan Duduoğlu ziyarette yaptığı açıklamada 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesinde yürütecekleri tüm seçim kampanyaları boyunca gürültü ve çevre kirliliği yaratmamaya azami seviyede özen göstereceklerini belirtti.
Millet İttifakı İyi Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Metehan Duduoğlu insana, çevreye, doğaya saygılı, eğitim ve kültürel faaliyetleri önemseyen bir belediyecilik anlayışı sergileyeceklerini, bu anlayış ile yola çıkan ekibinin ise seçim süreci boyunca bu ilkelere uyarak bir çalışma içinde olacağını ifade ederek; "Önümüzdeki Mahalli İdareler seçimine giderken araç giydirmeyi, anons ve müzik yayını yapmayı düşünmüyoruz. Hava kirliliği ve gürültü kirliliğine sebep olan bu tür uygulamalardan uzak duracağız. Seçim için araç dolaştırmama kararı aldık. İsteyenler şahsi araçlarına afiş yada broşür asabilir. İlçe binalarımız ile seçim ofisimizin dışında da herhangi bir alanda flama kullanmayacağız. Sadece bir kaç noktada poster olacak. bunun dışındaki tanıtım çalışmalarımızın tamamını bire bir görüşmeler ile yapacağız. Bu konuda basının önemini biliyoruz. Projelerimizi halkımıza ulaştırmanın en etkili yolunun basın olduğunu biliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz." dedi.
Hatay Gazeteciler Cemiyeti Dörtyol Temsilcisi ve İlkkurşun Gazetesini İmtiyaz sahibi Sedat İskenderoğlu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde tüm hemşerilerimizin, çok kıymetli oylarını huzur ve güven ortamı içerisinde, hür iradeleriyle kullanabilmelerini temenni ediyorum. Bu süreçte hizmet aşkı ile yola çıkan tüm adayların, aynı sağduyu ve ferasetle hareket edeceğine olan inancımız tamdır." dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet