Skip Navigation Links

Millet İttifakı Yoluna En Güçlü Şekilde Devam Ediyor

İyi parti Hatay İl Başkanı Ali Seçer yaptığı açıklamada, Millet İttifakının Hatay’da en güçlü şekilde yoluna devam ettiğini belirterek

Millet İttifakı Yoluna En Güçlü Şekilde Devam Ediyor

Politika   A+a-

ortaya atılan iddiaları yalanladı.
 
İyi Parti Hatay İl Başkanı Ali Seçer yaptığı açıklamada şöyle dedi:
 
“Öncelikle İyi Parti Hatay İl Teşkilatı Adına Hatay'da Millet İttifakımıza Daha Güçlü Devam Etmekte olduğumuzu söyleyerek konuşmama başlamak istiyorum.
 
Biz Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği Millet İttifakı sözüne namus borcumuz olarak sarılıp tüm teşkilatımızla bu sözün arkasındayız.
 
Aday çıkardığımız yerlerde nasıl kendi adayımızın arkasındaysak aday çıkarmadığımız yerlerde de CHP adaylarının arkasındayız.
 
CHP teşkilatlarınında bunu bize karşı uygulayacaklarından da zerre şüphemiz yoktur.
 
Bir örnek verecek olursak Kırıkhan ilçemizde kendi adayımız Erhan Yavuz Yılmaz bizim için ne ise Büyükşehir'de CHP adayı Lütfü Savaş bizim için odur.
 
Bu bütün ilçelerimizde tüm teşkilatımız için geçerlidir. Kimse korkmasın ki bizler görüşmeleri oldukça dengeli sürdürüp ittifakın ruhuna zarar getirmeden parti menfaatlerini göz önünde tutarak tüm süreci sürdürüyoruz.
 
Elbette ki her yerde olduğu gibi bizimde içimizde gözüküp aslında dışımızda çalışanlar kendi çıkarlarını ön planda tutup ona göre hareket edenlerde olacaktır. Lakin biz doğru bildiğimizi uygularız. Genel merkezin kanaati bizim için doğru olandır. Çünkü ortada Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin vermiş olduğu bir söz vardır.
 
Buradan duyurmak isterim ki içimizde ya da dışımızda partimize ya da ittifakımıza yapılacak olan sözlerin hepsi sadece birer seçim hilesidir.”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet