Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırıkhan Cumhur İttifakı Türkiye’ye Örnek Olmaya Devam Ediyor...!

Kırıkhan Cumhur İttifakı Vatan evlatlarının birlik beraberliği her geçen gün artarak devam ediyor.

Kırıkhan Cumhur İttifakı Türkiye’ye Örnek Olmaya Devam Ediyor...!

Politika   A+a-

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerine büyük bir gövde gösterisi ile başlayan Kırıkhan Cumhur İttifakı Vatan evlatlarının birlik beraberliği her geçen gün artarak devam ediyor.
Türkiye’nin BEKA mücadelesi verdiğinin bilinci ve Şuuru ile hareket eden Cumhur İttifakının değerli temsilcileri Ak parti ve Milliyetçi Hareket partisi, Çanakkale ruhunun dediği gibi; “Sarılır, indirilir mevki'-i müstahkemler, Beşerin azmini tevkîf edemez sun'-i beşer; Bu göğüslerse Hudâ'nın ebedî serhaddi; "O benim sun'-i bedî'im, onu çiğnetme" dedi. Âsım'ın nesli...diyordum ya...nesilmiş gerçek: İşte çiğnetmedi nâmûsunu, çiğnetmeyecek.
Diyen Vatan ve Millet Sevdalıları Cumhur İttifakı Skm’ de bir araya gelerek geniş katılımlı toplantı yaptı.
Toplantıya Ak parti Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman, Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Milliyetçi Hareket partisi yönetim kurulu üyeleri ve değerli parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Toplantıda Konuşma yapan Milletvekili Hüseyin Yayman; “ Cumhur İttifakının çok değerli neferleri. Bugün sizlerle bir kez daha gurur duydum. Bugün bir daha sizlerin bir hemşerisi olmaktan onur ve mutluluk duydum.
Kutsal ittifakımızın kurulduğu ilk günden bu güne kadar hepimizin tek bir sevdası ve amacı vardı. O da Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Ülkemizin Bekası. Bu şuuru hepinizin gözlerinde görüyorum. Gerek Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışında gerekse ondan sonraki süreçte gece – gündüz demeden, uyumadan her türlü makam ve mevki sevdasından uzak bir tutum sergileyip, Vatanımız için Milletimiz için göstermiş olduğunuz birlik, beraberlik, kardeşlik azminiz tüm dünyaya örnek olmuştur.
Bizlerdeki bu inanç ve kenetlenme, biliyorum ki Büyük iki liderimize Dünya karşısında daha fazla güç verecektir. Allah (c.c) birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.
Milletvekili Yaymanın konuşmasının ardından mikrofona gelen Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Söz konusu Vatan olunca gerisi teferruattır, diyen Şahadet şerbetini içmek için can atan, Gövdesini tankların altına koyup namlular karşısında dim dik duran güzel Kırıkhan’ımın güzel insanları, aziz hemşerilerim.
Bugün burada göstermiş olduğunuz birlik, beraberlik ve kenetlenme ülkemizi yok etmek isteyen bütün şer odaklarının yüreklerine korku salmıştır.
Ben bir kez daha Ülkemizin bekası için Cumhur İttifakını kuran Dünya liderimize ve Milliyetçi Hareket partisinin Bilge Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli beye, siz değerli Ak partili ve Ülkücü kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunarım.
Aziz hemşerilerim, 31 Mart seçimleri Ayhan Yavuz meselesi değil, hepimizin de idrak ettiği gibi Ülkemizin beka meselesidir. Bizler gelip geçeriz. Ama Ülke elden gittiğinde her şeyimizi kaybederiz.
Suriye’ye bir bakın, şer odakları ülkemizi Suriye gibi görmek istiyor. Onlar şuan bizim misafirlerimiz.
Ama bizler Allah (c.c) korusun bir Suriye gibi olursak, bizim gidecek yerimizde yoktur. Ya vatanımız da ölürüz yâda düşmanı gömeriz. Bu fırsatı onlara vermeyeceğiz Allah’ın (c.c) izniyle.
31 Mart seçimleri ülkemiz, ilçemiz kadar Hatay içinde çok önemlidir. Hatay son 5 yılda çok şey kaybetti. Hatay’ın parlak geleceği ve bekası için Büyükşehir Belediye Başkanlık seçiminde Cumhur İttifakımızın adayı Sayın İbrahim Güler beye de destek olmamız lazım. Ben inanıyorum ki, bu birlik ve beraberliğimizle bunu da başarabilecek güçteyiz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.
Toplantı karşılıklı istişarelerin yapılmasıyla sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş