Skip Navigation Links

Fatih Kısaparmak Karayılan'da

Karayılan Belediyesi tarafından ilk kez bu yıl düzenlenen gençlik şöleninde Ayna grubunun ardından ünlü türkücü Fatih Kısaparmak sahne aldı.

Gündem   A+a-

Fatih Kısaparmak Karayılan’da
 
Karayılan Belediyesi tarafından ilk kez bu yıl düzenlenen gençlik şöleninde Ayna grubunun ardından ünlü türkücü Fatih Kısaparmak sahne aldı.
 
Büyük bir ilgi ile karşılaşan Fatih Kısaparmak birbirinden güzel şarkılarını Karayılanlılar için seslendirdi.
 
Yurtman’a Sevgi Seli
Karayılan’da ilk kez Mehmet Yurtman’ın belediye başkanlığı döneminde düzenlenen gençlik konseri Karayılanlılar tarafından takdirle karşılandı. İlk gün Ayna grubunun sahne aldığı şölende 2. gün ise usta yorumcu Fatih Kısaparmak sahne aldı. Şarkıları ile Karayılanları mest eden Kısaparmak, Karayılan’da konser vermekten çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Bu yıl ilk kez Karayılan’da Gençlik Konseri verdiklerini belirten Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ise, “Bu yıl Karayılan ilk kez böyle bir etkinlik düzenledik. İnşallah her sene bu etkinliklerimiz devam edecek. İlgi gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Düzenlenen konserlerden ise halk oldukça memnun. Belediye başkanı Yurtman’a teşekkürlerini sunan vatandaşlar ise bu konserlerin devam etmesi gerektiğini belirttiler.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet