Skip Navigation Links

Tusun Akademi Farkıyla İskenderun’da Eğitim Verilecek

Eğitmenlere farklı eğitim hizmeti veren Tusun Akademi Eğitim Danışmanlık yöneticileri,

Tusun Akademi Farkıyla İskenderun’da Eğitim Verilecek

Eğitim   A+a-

İskenderun'da düzenlenecek olan yeni programı gerçekleştirmek üzere önümüzdeki ay İskenderun’a geliyor.
 
Tusun Akademi Eğitim Danışmanlık tarafından eğitmenlere verilecek olan eğitim programı 9-10-16 ve 17 Mart 2019 tarihlerinde düzenlenecek.
 
Akademi yetkilileri, katılımcılara uluslararası geçerliliği olan “CARDCERT” onaylı sertifika verileceğini belirterek kentimizdeki eğitimcilerin bu olanaktan yararlanmasını beklediklerini dile getirdiler. STEM Eğitmen Eğitimi 64 saat olup 32 saat uygulamalı yüz yüze eğitim 32 saat proje eğitimi şeklinde gerçekleşecek. Eğitimi tamamlayan katılımcılara Uluslararası geçerli CARDCERT onaylı sertifika verilecek.
 
Tusun Akademi Eğitim Danışmanlık kurucu müdürü Muharrem Tusun, İskenderun etkinliği öncesinde hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Daha önce benzer birçok eğitimlerimiz oldu. Bu kez İskenderun’da böyle bir program yaparak çok yararlı bir eğitim gerçekleştireceğimize inanıyorum. Zaten katılımcı eğitmenler bu programın sonunda uluslararası geçerliliği olan sertifika sahibi olunca mesleki kariyerlerine son derece önemli bir katkı sağlamış olacaklardır” dedi.
 
 

 Başvurular için tıklayınız

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet