Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ticaret Bakanlığından Şampiyonlara Ziyaret

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın talimatları doğrultusunda Hatay’a gelen uzmanlar, İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren

Ticaret Bakanlığından Şampiyonlara Ziyaret

Ekonomi   A+a-

Şampiyon Filtreyi ziyaret ettiler.
Hatay bölgesinde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek sorunlarını dinleyen, çözüm yolları arayan, Ticaret Bakanlığı uzmanları ziyaret kapsamında Şampiyon Filtre Genel müdürü aynı zamanda İTSO yönetim kurulu üyesi Selma Yılmaz’ı ziyaret ettiler.
Şampiyon Filtre Genel müdürü Selma Yılmaz, Ticaret Bakanlığından gelen Uzman heyete, bölgenin ekonomik yapısı ve işletme ile ilgili genel bilgiler verdi.
İskenderun’un Filtre sektöründe önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Şampiyon Filtre Genel müdürü Selma Yılmaz; “Yurt içi ve yurt dışına filtre üretimlerimiz devam ediyor. Dolar da yaşanan dalgalanmalar nedeniyle zorluklar yaşıyoruz. Bölge ekonomisine iş ve istihdam olarak katma değer sağlıyoruz. TOBB ve Ticaret Bakanlığının sağladığı teşviklerden yararlanıyoruz. Bu bağlamda destekleriniz için teşekkür ediyoruz. Sizlerin Ankara’dan gelerek bizlerin sorunlarını dinlemesi, çözüm yolları araması ve bu sorunları Bakanlık düzeyine iletecek olmanız bizler için bir avantaj diye düşünüyoruz ve ziyaretleriniz bizleri dolayısıyla memnun etmiştir” şeklinde konuştu.
İşletmelerin, Ticaret Bakanlığı ile ilgili talep ve isteklerini öğrenmek amacıyla İskenderun’a geldiklerini belirten Ticaret Bakanlığı Şube müdürü Ömer Lütfi Genç, “Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan’ın talimatları doğrultusunda Hatay’a geldik. Ziyaretlerimiz kapsamında işletmelerimizi gezerek taleplerini dinliyoruz. İşletmelerde yaşanan zorluklar ve sıkıntılarınızı yerinde görmek en yetkili kişilerle bire bir görüşüp bu sorunları Bakanımıza iletmek üzere buradayız. Bu tür ziyaretler işletmelerimizin motivasyonu nu da arttırdığını düşünmekteyiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Şampiyon Filtre Genel müdürü Selma Yılmaz’ın ziyaretinde, Ticaret Bakanlığı Şube Müdürü Ömer Lütfi Genç, Dış Ticaret uzmanları Halil Madazlı, Erdem Karaman Ece Çalışkan, İskenderun Gümrük müdür yardımcısı Ahmet Bıyıklı ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar