Skip Navigation Links

Nuri Üysen Teşvik Etti Levent Yılmaz Talep Etti!

Numan Kurtulmuş İskenderunlu’ya Ne Mesaj Verdi?

 Nuri Üysen Teşvik Etti Levent Yılmaz Talep Etti!Web
TV

Gündem   A+a-

 Nuri Üysen Teşvik Etti Levent Yılmaz Talep Etti!
Numan Kurtulmuş İskenderunlu’ya Ne Mesaj Verdi?
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un İskenderun Yelken Kulübü’nde işdünyasının temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, önemli konular gündeme geldi.
Özel Arsuz Yükseliş Koleji Kurucusu Hayırsever İşadamı Nuri Üysen, İskenderun’un il yapılması, Gümrük laboratuarı, Amanos Tüneli, İskenderun Teknik Üniversitesi Tekno Kent projesi başta olmak üzere bazı sorunların çözümü konusunda destek istediği kısa konuşmasında sözü İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz’a bıraktı. İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun’un il yapılması konusunda herkesin ortak fikre sahip olduğunu belirterek, salonda bulunan işdünyasından da bu fikri onaylamalarını istedi.
MÜSİAD Başkanı Abdullah Bozatlı da il talebini güçlendirmek adına talebi yaptığı konuşmada yinelerken, Amanos Tüneli projesi konusunda işdünyasının beklentilerini aktardı.
Salondaki herkesin ısrarla desteklediği İskenderun’un il yapılması fikri konusunda konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, önümüzdeki süreçte il olabilecek yerlerin il olması gibi bir düşüncelerinin olmadığını belirterek, bir şehrin kağıt üstünde il yapılmadan önce altyapısının çok önemli olduğunu, İskenderun’un da bu potansiyel ve altyapıya sahip olduğu halde önümüzdeki süreçte il fikrinin mümkün görünmediğini söyledi.
 
 
 Nuri Üysen Teşvik Etti Levent Yılmaz Talep Etti! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet