Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Şiir Gecesi Anlatılmaz Yaşanır

Şiir Gibi Gece…

Bu Şiir Gecesi Anlatılmaz Yaşanır Web
TV

Kültür Sanat   A+a-

  Şef Şair Tanzer Cereb yönetiminde 10 kişilik şiir ve müzik sevdalısı grup, Zaman Yolcularıydık, Sevdalandık dedi ve Nasıl İsterseniz öyle düşleyin temalı şiir gecesinde programını Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde sergiledi.
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Doktor Yılmaz Şahutoğlu, Özel Arsuz Yükseliş Koleji İletişim Koordinatörü Ercan Aflaz’ın da katıldığı şiir gecesinde, birbirinden değerli kariyerinin zirvesinde isimlerden oluşan Zaman Yolcularıydık Sevdalandık ekibi, sanat severlere muhteşem bir gece yaşattı.
Tanzer Cereb sunumunda, sanatseverlerin buluşturulmasında salonu tahsis ederek önemli katkıda bulunan Özel Arsuz Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ile Genel Müdür Aykut Davut Öktem’e teşekkür etti.
Tecrübeli belediyeci, sanat ve sanatçı dostu Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, programın ardından şiir gecesini sanat severlerle buluşturan Şef Tanzer Cerep önderliğindeki ekibi kuliste tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve Arsuz Belediye Başkanlığı döneminde kültür ve sanat etkinliklerinin zirveye ulaşacağının sözünü verdi.
Tam da ‘anlatılmaz, yaşanır’ tanımına uygun bir şiir gecesi sunan Şair Tanzer Cereb şefliğindeki ekip, Odea Bank İskenderun Şube Müdürü Derya Basın, Bahçeşehir Koleji Yaratıcı Drama Eğitmeni Emekli Deniz Albay Özer Yüksel, Müzik Öğretmeni Murat Bulut, Emekli Gümrük Muhafaza Kısım Amiri Erdoğan Kutlu, MOSA ACADEMY müzik Öğretmeni Ethem Yavuz,İskenderun Belediyesi Özel Kalem Mdr. Personeli Yasemin Cereboğlu, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Aylin Canpolatta, Fen Bilimleri Öğretmeni Tarkan Ala, TSK’da Sivil Personel Sedat Altun, İsdemir A.Ş. Vardiya Amiri Yardımcısı (Atanamamış Öğretmen) İhsan Şimşek, Ankara Başkent Üniversitesi’nde Fizyoterapi 3. Sınıf öğrencisi.
Böyle muhteşem bir kadro ile hepsi gönüllü ve şiire aşık ekibin sergilediği şiir gecesi, izleyenlerin ruhunu tazeledi, unutulmaz bir gece yaşattı.
Şiirin drama desteğiyle hayat bulduğu, şarkıların müzikle sarmaş dolaş olduğu şiir gecesinin anlatılmaz yaşanır dedirten görüntülerinin tamamını video haberimizde paylaşıyoruz. İyi seyirler…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bu Şiir Gecesi Anlatılmaz Yaşanır  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş