Skip Navigation Links

Canlılık İçin Yatırımcıya Destek Olunmalı

İskenderun Pazar Döviz A.Ş. Ortağı Metin Ziyrek: Canlılık İçin Yatırımcıya Destek Olunmalı

Ekonomi   A+a-

İskenderun Pazar Döviz A.Ş. Ortağı Metin Ziyrek:
Canlılık İçin Yatırımcıya Destek Olunmalı
Bölgedeki sanayi ve turizm yatırımlarını heyecan verici olarak nitelendiren İskenderun Pazar Döviz A.Ş. Ortağı Metin Ziyrek, bölge ekonomisinin yükselişinin sürdürülmesi için yatırımcılara destek olunması gerektiğine dikkat çekti.
İskenderun’dan Osmaniye ve Ceyhan’ı içine alan bölgede kurulması planlanan ve yatırımlarla da hissedilen sanayi hinterlandının bölgeye büyük ekonomik, sosyal ve kültürel katkı yapacağına inandığını belirten Metin Ziyrek, İskenderun’un sosyal yaşamdaki alt yapısının tüm bölgedeki ekonomik potansiyeli canlılık ve sıcak para olarak yansıyacağına dikkat çekti.


Bölgedeki gelişmeler ışığında yatırımcılara özel önem verilmesi ve desteklenmeleri gerektiğine vurgu yapan Ziyrek, “Yüzyıllardır insanların kardeşçe yaşadığı topraklarda halkın bir birini sevmesi, destek olması kaçınılmazdır. Önemli olan İskenderunluluk bilincinin yerleşmesi. Kent ruhunun güçlenmesi için dinamiklerin birbirini koruması, kollaması ve bir arada olması zorunluluk. Çok başlılık İskenderun’a ciddi zararlar verir. Tek elden yönetilen bir İskenderun lobisinin yaratacağı sinerji, bölge ekonomisinde oluşacak potansiyelden alacağımız payı da büyütecektir. İskenderun bugünlere lider geldi bundan sonra da liderliğini korumalıdır.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet