Skip Navigation Links

İlgilileri Tatlı Sert Uyardılar

Kanatlı Caddesi Esnafı Değişen Güzergahtan Dolayı Kepenk Kapattı..

İlgilileri Tatlı Sert Uyardılar

Yerel   A+a-

Mursaloğlu Lisesi sokağındaki Kanatlı Caddesi esnafı bugün değişen trafik güzergahlarından dolayı yetkililere seslerini duyurmak ve mağdur olduklarını dile getirmek amacıyla bir saat kepenk kapattılar.
Esnaflar hem tatlı, hem de sert bir şekilde uyarı vererek, bu uygulamadan bir an önce vazgeçilmesini aksi taktirde 31 Mart’ta sandıkta tepkilerini göstereceklerini dile getirdiler.
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin İskenderun’daki trafik güzergahlarını değiştirmesine kentteki bazı esnafların tepkisi giderek yükseliyor.
Kanatlı caddesi esnafı da değişen güzergahlara tepki amacıyla topluca kepenk kapatma kararı alırken, yaptıkları basın açıklamasıyla seslerini yetkililere duyarmaya çalıştılar.
Caddede toplanan esnaflar, bu uygulamanın kendilerine zarar verdiğini, neredeyse siftahsız dükkanlarını kapattıklarını söylediler. Amaçlarının üzüm yemek olduğunu, bağcıyı dövmek olmadığını güzel bir üslupla dillendiren esnaflar, “Bizlerin kimseye karşı bir art niyeti yok! Sadece mağduriyetimizi dile getirmek adına toplandık ve kepenk kapatma kararı aldık. Daha önceleri bu caddede insanlar geçiyor, bir hareketlilik oluyordu, fakat şimdi caddede insan göremiyorsunuz. Buda bize büyük ölçüde zarar verdi. Ne dükkan kirası ödeyebiliyoruz, ne de çalışanlarımızın maaşlarını verebiliyoruz. Bizim yetkililerden tek ricamız, eski düzene geri getirsinler. Aksi taktirde üzülerek söylüyoruz, 31 Mart’ta bizde bunun karşılığını vereceğiz” diye konuştular.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet