Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bertan Zaroğlu’ndan İbrahim Gül’e Anlamlı Destek

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milletvekili Bertan Zaroğlu Belen’de Cumhur İttifakının Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

Bertan Zaroğlu’ndan İbrahim Gül’e Anlamlı Destek

Yerel   A+a-

 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milletvekili Bertan Zaroğlu, Cumhur İttifakının Belen’deki Seçim Koordinasyon Merkezinde, İttifak Adayı İbrahim Gül ve Belenliler tarafından karşılandı.
Ak Parti Belen Eski Belediye Başkanı Mustafa Seydi Evren ve MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz’ün de katıldığı karşılamada Zaroğlu’na yoğun ilgi vardı.
Gördüğü ilgiden memnuniyetini dile getiren Zaroğlu; bir Hataylı olarak, hem siyasi hem de ekonomik havasıyla Belen’in Hatay için çok önemli bir ilçe olduğunun altını çizdi. Belen’in Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Gül’e de başarılar dileyen Zaroğlu, Belenliler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bertan Zaroğlu kimdir?
Hatay/Reyhanlı İlçesinin saygın ailelerinden Zaroğlu ailesinin üyesi olan Bertan Zaroğlu, KKTC’de son yapılan genel seçimlerde YDP’den ( Yeniden Doğuş Partisi ) milletvekili seçilmişti. KKTC’nin seçim tarihinde bir ilke imza atan Bertan Zaroğlu, son genel seçimde Hataylı olarak KKTC Meclisine girmeyi başardı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş