Skip Navigation Links

Bölge Kaymakamları MÜSİAD’ı Ziyarette Bulundu

Kısa süre önce Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren MÜSİAD, Bölge Kaymakamlarını ağırladı.

Bölge Kaymakamları MÜSİAD’ı Ziyarette Bulundu

Ekonomi   A+a-

Ziyarette İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara, Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci ve misafirler yer aldı.
Ziyarette İskenderun Kaymakamı Yönden, MÜSİAD Hatay Şubesinin Olağan Genel Kurulundan sonra oluşan yeni yönetimin bölgeye hayırlı olmasını temenni ederek başladığı konuşmasında STK ların bölge kalkınmasına sağladığı katkıların öneminden ve dolayısıyla İskenderun ve yakın bölgelerin MÜSİAD’tan beklentilerinden bahsetti.
MÜSİAD Hatay Şubesinin 2. dönem başkanı Abdullah Bozatlı, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı oldukça memnun olduklarını ve üretken, verimli bir alışma dönemi olması için bölgenin tüm dinamikleri ile birlikte el birliği ile çalışacaklarını söyledi.
Bozatlı Konuşmasında;
“MÜSİAD, üreten Türkiye’nin vitrini olmak için durmadan yılmadan çalışmaktadır. Türkiye’nin ve dolayısıyla bölgemizin en önemli ve etkin STK sı olmaya devam edecektir.
Bu manada Kaymakamlarımızın Derneğimize yapmış oldukları ziyareti ve aktarmış oldukları bilgileri önemsiyoruz.
MÜSİAD, Köklü ve güçlü bir sivil toplum kuruluşudur. Bölgemizin ve ülkemizin yararına olacak fikir ve hedeflerini birlikte hayata geçirecek her kesimle ortak akılda çalışmaya hazırdır. Bölgemizin tüm aktörlerini sağlam ve kalıcı değerlere yaslanarak üretmeye, büyümeye ve geleceği tasarlamaya; birlikte kazanmanın ortak noktasında yer almaya davet ediyoruz.
MÜSİAD, dürüst ve girişimci iş adamlarını bir araya getirmeyi, küresel iş ağları kurmayı, global pazarlarda söz sahibi olmayı, ayrıca KOBİ’leri güçlendirmeyi ve etkin büyümeyi hızlandırmayı hedefliyor ve bu doğrultuda çalışıyor.
Asya’dan Avrupa’ya Amerika’dan Afrika’ya kadar dünyanın dört bir yanından çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren iş adamları ile kontak kurarak arz ile talebi bir araya getiriyoruz.
Yerli ve Milli bir üretimi önemsiyoruz ve bu doğrultuda Üreten Türkiye’nin vitrini olmak için planlama ve çalışmalarımızı yapıyoruz.” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet