Skip Navigation Links

Soyunma Odasına Fenerbahçe Önde Girdi

HBB Spor:50 Fenerbahçe :78

Soyunma Odasına Fenerbahçe Önde GirdiWeb
TV

Spor   A+a-

 Kadın basketbolunun kulüpler düzeyindeki Avrupa’daki en prestijli organizasyonu olan Euroleague’de mücadele eden iki Türk takımını karşı karşıya getiren maçta, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe’yi ağırladı.
7 Şubat Perşembe günü Antakya Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye konuk ekip Fenerbahçe hızlı başladı. Pota altını etkili kullanan rakibine karşı 3 sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılarla cevap veren mavi beyazlılar, ilk çeyreği 12-27 geride tamamladı. Çeyreğin bitimine 05:57 kala Hülya Çoklar sakatlandı.
Soyunma Odasına Fenerbahçe Önde Girdi
Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün olan taraf Fenerbahçe’ydi. Dar rotasyonla oynayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, Merve ve Gizem ile skor ürete de soyunma odasına 31-41 mağlup girdi.
Mücadelenin ikinci yarısına iki takım da etkili savunma yaparak başladı. Geniş oyuncu kadrosunu kullanan sarı-lacivertliler, üçüncü çeyreği 43-60’lık skorla önde tamamladı. Karşılaşmanın son çeyreğinde tüm çabasına rağmen oyuna ortak olamaya Hatay’ın Melekleri parkeden 50-78 mağlup ayrıldı.
 
 
 
 
 
Soyunma Odasına Fenerbahçe Önde Girdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet